5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 28 Ağustos 2021 #11 312971 dedi: Microsoft'un işlemci desteğini kim takıyor ki . Her türlü kurar. Genişletmek için tıkla... O da doğru. Ben de Insider sürümünü ISO olarak kurdum çalıştırıyor da hard disk kullanan biri olarak çok yanlıyor.(i3-6100 Kullanıyorum ve Windows 11den kaynaklı değil stabilize etmediklerinden oldugunu varsayıyorum.)
312971 dedi: Microsoft'un işlemci desteğini kim takıyor ki . Her türlü kurar. Genişletmek için tıkla... O da doğru. Ben de Insider sürümünü ISO olarak kurdum çalıştırıyor da hard disk kullanan biri olarak çok yanlıyor.(i3-6100 Kullanıyorum ve Windows 11den kaynaklı değil stabilize etmediklerinden oldugunu varsayıyorum.)
Alper Karaca Kilopat Katılım 29 Haziran 2017 Mesajlar 162 Yer Konohagakure Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ağustos 2021 #12 Metonoktaexe dedi: Ben işlemciyi sormadım. Windows 10'u kuran arkadaş akıllılık edip MBR kurmuş. Ben BIOS'tan UEFI ayarlayıp Windows 11 kurabilir miyim diye sordum. Genişletmek için tıkla... Anakart modeliniz nedir? UEFI desteği var mı?
Metonoktaexe dedi: Ben işlemciyi sormadım. Windows 10'u kuran arkadaş akıllılık edip MBR kurmuş. Ben BIOS'tan UEFI ayarlayıp Windows 11 kurabilir miyim diye sordum. Genişletmek için tıkla... Anakart modeliniz nedir? UEFI desteği var mı?
Metonoktaexe Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.338 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Zoomda Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #13 Alper Karaca dedi: Anakart modeliniz nedir? UEFI desteği var mı? Genişletmek için tıkla... Anakart modelini bilmiyorum ama BIOS'a girdiğimde UEFI seçebiliyordum.
Alper Karaca dedi: Anakart modeliniz nedir? UEFI desteği var mı? Genişletmek için tıkla... Anakart modelini bilmiyorum ama BIOS'a girdiğimde UEFI seçebiliyordum.