Phreak Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 611 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #1 Merhaba fan almayı düşünüyorum 6 pinli fan önerebilir misiniz?
Jaewyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 2.619 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #2 Yanlış bilgi 6 pin mi? 6 pinli fan yok diye biliyorum.
Phreak Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 611 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #3 Jaewyn dedi: 6 pin mi? 6 pinli fan yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam fan kablosu çoğaltıcı var bende Frisby'nin onunkiler 6 pin peki ben ne yapacağım o zaman çevirici falan mı almam lazım
Jaewyn dedi: 6 pin mi? 6 pinli fan yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam fan kablosu çoğaltıcı var bende Frisby'nin onunkiler 6 pin peki ben ne yapacağım o zaman çevirici falan mı almam lazım
Koneko Toujou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2019 Mesajlar 2.433 Makaleler 2 Çözümler 20 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ağustos 2022 #4 Jaewyn dedi: 6 pin mi? 6 pinli fan yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... RGB olanlar 6 pinli oluyor (kontrolcüye bağlananlar)
Jaewyn dedi: 6 pin mi? 6 pinli fan yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... RGB olanlar 6 pinli oluyor (kontrolcüye bağlananlar)
Jaewyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 2.619 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #5 Küçük bir araştırma yaptım. Varmış . Aşağıdaki fanı önerebilirim. https://www.hepsiburada.com/dark-120mm-dual-ring-rgb-fan-6pin-balanti-dkcf122rgb-p-HBV00000M0QDZ?magaza=PeraBilgisayar&url_src=and-product-detail Phreak dedi: Hocam fan kablosu çoğaltıcı var bende Frisby'nin onunkiler 6 pin peki ben ne yapacağım o zaman çevirici falan mı almam lazım Genişletmek için tıkla...
Küçük bir araştırma yaptım. Varmış . Aşağıdaki fanı önerebilirim. https://www.hepsiburada.com/dark-120mm-dual-ring-rgb-fan-6pin-balanti-dkcf122rgb-p-HBV00000M0QDZ?magaza=PeraBilgisayar&url_src=and-product-detail Phreak dedi: Hocam fan kablosu çoğaltıcı var bende Frisby'nin onunkiler 6 pin peki ben ne yapacağım o zaman çevirici falan mı almam lazım Genişletmek için tıkla...