6 pin fan önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Halihazırda kasamda bu model fanlardan bulunmakta fakat internette aynı fanları bulamadım. Boyutları 120mm 2 tane daha almayı düşünüyorum. Çıkışları 6 pin üzerinden kontrolcüye bağlı. Bu tip fan öneriniz var mıdır? Çok uçuk fiyatta olmaz ise sevinirim. Bütçe 100 TL belki bir miktar daha çıkabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam biraz baktım kaliteli ürünler göremedim anakartınızda başka bir pin çıkışı yok mu?

Aynı tipte bunu bulmuştum fakat bu modeli 6 pin değil direk molex veya 4 pin üzerinden güç alıyormuş.Zaten fan hızlarını kontrol edemiyorum kontrolcü direk molexe bağlı şekilde.
Hocam biraz baktım kaliteli ürünler göremedim anakartınızda başka bir pin çıkışı yok mu?

Anakart üzerinde 4 pin SYS-fan çıkışları var fakat 6 pin bakıyorum en azından diğer fanlarla uyumlu olur.

Anladım o zaman ben tavsiye edemeyeceğim kusura bakmayın arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Bunu alırsan kontrol edebilirsin sanıyorum üzerindeki fanlarla linkteki fanların linkteki kumandaya bağlayıp uzaktan kumandasıyla konrol edebilmek bahsettiğim şey. Renk, efekt, hız gibi.
Bu fan model koduyla elimdeki farklı yani kontrolcüye bağlayamıyorum maalesef 4 pin veya molex çıkışlı olduğunu düşünüyorum.İlk görüşte sevinmiştim fakat farklı model olduğunu anlamak uzun sürmedi başka öneriniz var mıdır illa renkli olmasına gerek yok 4pinli veya molex olabilir.
Anladım o zaman ben tavsiye edemeyeceğim kusura bakmayın arkadaşlar yardımcı olacaktır.
Rica ederim ne demek başka öneriniz varsa açığım 4pin-6pin-molex

4 pin olarak öneri verebilirim ışıklı bir model mi istiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…