B bekocal35 Decapat Katılım 26 Eylül 2018 Mesajlar 30 5 Mart 2019 #1 Merhaba benim bildiğim iki tane ürün var zaten linkinide veriyorum ikisininde ama birinde 2 tane molex var diğerinde ise 1 tane molex var yani hangisini alayım sizce performans açısından? 1 tane molex olan:Dark 4 pin Molex - 6 pin PCI-E Dönüştürücü Kablo (DK-CB-P103) 2 tane molex olan:Dark 2 x 4pin Molex Dişi - 6+2pin PCI-E Dönüştürücü Kablo (DK-CB-P106) Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2019
Merhaba benim bildiğim iki tane ürün var zaten linkinide veriyorum ikisininde ama birinde 2 tane molex var diğerinde ise 1 tane molex var yani hangisini alayım sizce performans açısından? 1 tane molex olan:Dark 4 pin Molex - 6 pin PCI-E Dönüştürücü Kablo (DK-CB-P103) 2 tane molex olan:Dark 2 x 4pin Molex Dişi - 6+2pin PCI-E Dönüştürücü Kablo (DK-CB-P106)
LayThese Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 2.338 Çözümler 29 5 Mart 2019 #2 Fazladan molex kablonuz varsa güç kaynağınızda 2. seçenek gerek güç girişi fazlalığı gerekse ucuzluk olarak daha iyi.
Fazladan molex kablonuz varsa güç kaynağınızda 2. seçenek gerek güç girişi fazlalığı gerekse ucuzluk olarak daha iyi.
TCD25 Hectopat Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 80 5 Mart 2019 #3 Senin power Supply eski model ve ekran kartı güç çıkışı yok. Sen çift molexli kabloyu alacaksın. PSU dan gelen iki çıkışıda bağlayacaksın yoksa ekrana görüntü gelmez.
Senin power Supply eski model ve ekran kartı güç çıkışı yok. Sen çift molexli kabloyu alacaksın. PSU dan gelen iki çıkışıda bağlayacaksın yoksa ekrana görüntü gelmez.