Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 18 Temmuz 2023 #11 Ellie Williams dedi: Pinler tamamlanmazsa kart çalışmıyor diye biliyorum hocam, aydınlatır mısın? Genişletmek için tıkla... RSTUDIOS dedi: Böyle bir şey hakkında pek bir şey duymadım. Arkadaşın dediği gibi aydınlatabilir misiniz bizi Genişletmek için tıkla... Bazı kartlarda devre o 2 pin kullanılmasa bile tamamlanıyor. Cacık kart - kaliteli kart ayrımı. Yine de şans işi.
Ellie Williams dedi: Pinler tamamlanmazsa kart çalışmıyor diye biliyorum hocam, aydınlatır mısın? Genişletmek için tıkla... RSTUDIOS dedi: Böyle bir şey hakkında pek bir şey duymadım. Arkadaşın dediği gibi aydınlatabilir misiniz bizi Genişletmek için tıkla... Bazı kartlarda devre o 2 pin kullanılmasa bile tamamlanıyor. Cacık kart - kaliteli kart ayrımı. Yine de şans işi.
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.335 Çözümler 952 18 Temmuz 2023 #12 Ellie Williams dedi: Pinler tamamlanmazsa kart çalışmıyor diye biliyorum hocam, aydınlatır mısın? Genişletmek için tıkla... Doğru ama her kart için geçerli değil, birçoğu eksik pinle çalışıyor, markalara göre değişiklik gösterebilir.
Ellie Williams dedi: Pinler tamamlanmazsa kart çalışmıyor diye biliyorum hocam, aydınlatır mısın? Genişletmek için tıkla... Doğru ama her kart için geçerli değil, birçoğu eksik pinle çalışıyor, markalara göre değişiklik gösterebilir.
RSTUDIOS Megapat Katılım 11 Ekim 2015 Mesajlar 189 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #13 @Ellie Williams @Nizel G @Marix 1 tane Molex to 6 pin alsam. Bir tane de 2x6pin to 8 pin alsam. Kendimde olan 6 PIN'i ve Molex to 6 PIN'i ona taksam mı daha sağlıklı olur? Yoksa sadece 6 pin to 8 almam yeterli olur mu?
@Ellie Williams @Nizel G @Marix 1 tane Molex to 6 pin alsam. Bir tane de 2x6pin to 8 pin alsam. Kendimde olan 6 PIN'i ve Molex to 6 PIN'i ona taksam mı daha sağlıklı olur? Yoksa sadece 6 pin to 8 almam yeterli olur mu?
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 19 Temmuz 2023 #14 50 liralık kablo için mühendis olmaya gerek yok.