Arkadaşlar benim anakartım ARGB desteklemiyor ama benim fanlarım ARGB destekliyor, sonuç olarak fanların renk ayarını yapamıyorum. Fanlarla beraber gelen kontrolcüde de kumanda bulunmuyor. Yeni bir anakart almaktansa kontrolcü alayım dedim ama fanların kabloları 6 pinli, ben bunu tam olarak nasıl yapacağım? Yani fan hızını kontrol edip aynı zamanda ARGB ayarlayabilen bir kontrolcü var mı?
Arkadaşlar benim anakartım ARGB desteklemiyor ama benim fanlarım ARGB destekliyor, sonuç olarak fanların renk ayarını yapamıyorum. Fanlarla beraber gelen kontrolcüde de kumanda bulunmuyor. Yeni bir anakart almaktansa kontrolcü alayım dedim ama fanların kabloları 6 pinli, ben bunu tam olarak nasıl yapacağım? Yani fan hızını kontrol edip aynı zamanda ARGB ayarlayabilen bir kontrolcü var mı?
Benim anakartımda da sadece 4 pin header vardı, çareyi RGB olmayan kasa almakta buldum Ya anakart değişimi ya da 4 pini ə pine çeviren ve pahalı olan bir adaptör var, onu alarak gereksiz bir masrafa girebilirsiniz.
Benim anakartımda da sadece 4 pin header vardı, çareyi RGB olmayan kasa almakta buldum ya anakart değişimi ya da 4 PIN'i ə pine çeviren ve pahalı olan bir adaptör var, onu alarak gereksiz bir masrafa girebilirsiniz.