6 pinli ARGB fan için kontrolcü önerisi

efeefffeef

Hectopat
Arkadaşlar benim anakartım ARGB desteklemiyor ama benim fanlarım ARGB destekliyor, sonuç olarak fanların renk ayarını yapamıyorum. Fanlarla beraber gelen kontrolcüde de kumanda bulunmuyor. Yeni bir anakart almaktansa kontrolcü alayım dedim ama fanların kabloları 6 pinli, ben bunu tam olarak nasıl yapacağım? Yani fan hızını kontrol edip aynı zamanda ARGB ayarlayabilen bir kontrolcü var mı?

Kontrolcünün üzerinde reset Switch bağlanan bir yer vardır, oraya reset kablolarını bağlayıp, modlarını değiştirebilirsiniz.

Belki bağlıdır reset butonuna basmayı denediniz mi?

Kontrolcünün üzerinde reset Switch bağlanan bir yer vardır, oraya reset kablolarını bağlayıp, modlarını değiştirebilirsiniz.

Belki bağlıdır reset butonuna basmayı denediniz mi?

Evet reset butonuna basınca çalışıyor fakat hızını ayarlayamıyorum sadece renk modları değişiyor parlaklık vesaire yok.

6 pin mi? Bir fotoğraf atar mısınız?

Fanların hem güç hem de ARGB kablo uçlarının fotoğrafı.

Kontrolcüden 3 pin ARGB başlığı çıkıyor ama anakartımda yok girişi RGB girişi var.

Kontrolcüden 3 pin ARGB başlığı çıkıyor ama anakartımda yok girişi RGB girişi var.

Son düzenleme:
Benim anakartımda da sadece 4 pin header vardı, çareyi RGB olmayan kasa almakta buldum Ya anakart değişimi ya da 4 pini ə pine çeviren ve pahalı olan bir adaptör var, onu alarak gereksiz bir masrafa girebilirsiniz.

Benim anakartımda da sadece 4 pin header vardı, çareyi RGB olmayan kasa almakta buldum ya anakart değişimi ya da 4 PIN'i ə pine çeviren ve pahalı olan bir adaptör var, onu alarak gereksiz bir masrafa girebilirsiniz.

6 pinli bir RGB kontrolcü alsam ve kumanda üzerinden kullansam olmaz mı? Bir de RGB kontrolcü ARGB fanı kontrol eder mi? ARGB 6 pinli bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…