6 Pinlik Girişe 4 Pinlik Giriş Nasıl Takılır?

Susuz

Hectopat
Daha fazla  
Benim kullanmadığım bir ekran kartı vardı. Onu arkadaşa verdim, ekran kartının güç alması için gereken giriş yeri 6 pinlik fakat arkadaşta bulunan güç kaynağından 4 pinlik kablo geliyor? Böyle bir dönüştürücü lazım bize, araştırdım biraz fakat bulamadım. Sizden ricam bulabilirseniz link atıp yönlerdirebilir misiniz?

Not: Yani bir ucu 4 pin PCI-e dişi, diğer ucu 6 pin PCI-e erkek olması gerek.

Son düzenleyen: Moderatör:
4 pin PCI-Express değildir o galiba. (Öyle olsa duramazsın. :p)
Bence o 4 pin CPU içindir. Şöyle bir şey alınabilir.
4pin Molex Ide Erkek 6 Pin Dişi Pcı-e Y İçin Molex Ide Güç Kablos - n11.com
Her gün yeni bir bilgi. Arkadaş tüm her şeyi yaptı son olarak 6 pinlik pci-e kablosunu takacaktı fakat bulamadığını söyledi. Sadece 4 pinlik bir kablo olduğunu söyledi. Arkadaşım güç kaynağından gelen bir molex dişi veya 6 pinlik pci-e kablosu olmadığını söylüyor. Acaba göremiyor mu? Yoksa farklı bir şey mi var?

Her gün yeni bir bilgi. Arkadaş tüm her şeyi yaptı son olarak 6 pinlik pci-e kablosunu takacaktı fakat bulamadığını söyledi. Sadece 4 pinlik bir kablo olduğunu söyledi. Arkadaşım güç kaynağından gelen bir molex dişi veya 6 pinlik pci-e kablosu olmadığını söylüyor. Acaba göremiyor mu? Yoksa farklı bir şey mi var?
Arkadaşının güç kaynağı modelini öğrenirsen daha iyi olur sanki. SATA varsa böyle de olabilir. Dark 2x SATA - 6+2Pin PCI-EX Dönüştürücü Güç Kablosu

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı