6 saattir kulağımda işitme kaybı var

Dediğinizi yaptım ancak çok bir şey değişmedi. Yarın sabah geçer diye umuyorum inşallah.
Yapay değil cidden uykun gelir öyle esnersin, farklı bir durumda olabilir, en bariz işe yaradığı şey yüksek yerlere çıkınca (dağlar vs..) yutkununca kulaklarınız eski haline döner yada esneyince, fakat sizinkide basınçtan sanıyorum ama şiddetli sesten de etkilenmiş olabilirsin.

Acillik bir sebep yok yüksek sesli ortamlarda bulunulduğu zaman gayet normal olan bir şey.
Olabilir de olmayabilir de. Kulak sandığınızdan daha geniş ve hassas bir organ, yüksek ses harici birçok şeyden kaynaklanabilir. Fısıldama duyamıyorum demiş 6 saattir devam eden 10 dB'den bahsediyoruz, sinirlerine hasar verdiği kesin de hücreleri öldürmüş de olabilir, sinir hücresi ölürse geri gelmez. Virüs bulaşmış olabilir, gizli seyreden hastalıklardan birini de tetiklemiş olabilir, bunlar ciddi şeyler.
Yüksek ses deyip geçmek ve muayene olmadan klavyeden tanı koymak doğru değil.
Konu sahibi bol su içip yutkun, ılık bir duş al, varsa sakız çiğne, çiğnerken veya yutkunurken çıt çıt sesler duyabilirsin çeneden gelir normal, bunlar dışında; akıntı, çınlama, uğultu ağrı olursa hastaneye gidersin diye düşünüyorum.

Hâlâ devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…