Bizim hocalar acımasız girmezHocaların ders içine 100 100 girer geçirir büyük ihtimal.
Kalmayı bilmemde 6.sınıfta kalırsanız direk okulu bırakın lütfen.Merhaba. Ben 6. sınıfa gidiyorum. Türkçe 67 idi 69 oldu. Yeni sınav yaptık. 80 bekliyorum. Bu sene sınıfta kalma var mı?
Bizim hocalar acımasız girmez
Duyduğuma göre 1. dönem kalınmıyormuş. 2. dönemde telafi ediyor muşuz? Bu doğrumu?6. sınıfta çocuk bırakmazlar merak etme.
En fazla kaç ders zayıf olunca sınıfta kalınıyor?Yönetmeliği bilmediğimden soruyorum siz zaten 50 üstüsünüz normalde geçiyorsunuz zaten.
Duyduğuma göre 1. dönem kalınmıyormuş. 2. dönemde telafi ediyor muşuz? Bu doğru mu?
En fazla kaç ders zayıf olunca sınıfta kalınıyor?
Ben hocaya sordum bu sene kalınırmı diye. Kalınır dedi. Benim ortalama 71.50 falan şuanOrtalaman 45 veya altı ise hocaların karar veriyor geçip geçmemene lisede 4 dersten kalınca sınıfta kalıyorsun diye biliyorum ortaokulda dersten kalma diye bir şey yok.
Hocalar bizim gözümüzü korkutuyor heraldeOrtalaman 45 veya altı ise hocaların karar veriyor geçip geçmemene lisede 4 dersten kalınca sınıfta kalıyorsun diye biliyorum ortaokulda dersten kalma diye bir şey yok.
Ben hocaya sordum bu sene kalınır mı diye. Kalınır dedi. Benim ortalama 71.50 falan şu an.
Hocalar bizim gözümüzü korkutuyor herhalde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.