O zaman, dediklerinizden yola çıkarak ve ödevlerimin de biraz fazla olduğunu katarak 30-70 arası çözebilirim, bu o günlük ödev seviyeme bağlı olarak değişebilir olsun (eğer gerçekten fazla ödevim varsa telafisini sonra yapabilirim.) . Programımı oluşturdum teşekkürler.
Böyle gaza gelip gelip 2 yıl erkenden çalışırsan, 8. sınıfın ortasında ders çalışmaktan sıkılıp 'Ben yıldım.' dersin. Kendini sıkma, günlük 30-40 soru çöz, eğlenceye vakit ayır. 7. sınıfın sonlarına doğru daha fazla çalışırsın.
O zaman, dediklerinizden yola çıkarak ve ödevlerimin de biraz fazla olduğunu katarak 30-70 arası çözebilirim, bu o günlük ödev seviyeme bağlı olarak değişebilir olsun (eğer gerçekten fazla ödevim varsa telafisini sonra yapabilirim.). Programımı oluşturdum teşekkürler.
6.sınıfta kasmaya başlaman derslerden çabuk soğumana sebep olur kendini boşuna yorarsın. LGS için çalışmaya 7.sınıf 2.donemde başlayabilirsin. Şimdilik ders konularını tekrar edip iyi öğrenmen yeterli olur. Soru çözme hedefi yerine yararlı hobiler edinebilirsin veya zamanını kendince güzel geçirebilirsin daha küçüksün tadını çıkar.