6. Sınıfa Gidiyorum Kaç Soru Çözmeliyim?

O zaman, dediklerinizden yola çıkarak ve ödevlerimin de biraz fazla olduğunu katarak 30-70 arası çözebilirim, bu o günlük ödev seviyeme bağlı olarak değişebilir olsun (eğer gerçekten fazla ödevim varsa telafisini sonra yapabilirim.) . Programımı oluşturdum teşekkürler.

Böyle gaza gelip gelip 2 yıl erkenden çalışırsan, 8. sınıfın ortasında ders çalışmaktan sıkılıp 'Ben yıldım.' dersin. Kendini sıkma, günlük 30-40 soru çöz, eğlenceye vakit ayır. 7. sınıfın sonlarına doğru daha fazla çalışırsın.

Rica ederiz ne demek, fakat bu zamandan LGS stresine girme belki o zamana LGS kalmaz hgs olur kim bilir.

6.sınıfta kasmaya başlaman derslerden çabuk soğumana sebep olur kendini boşuna yorarsın. LGS için çalışmaya 7.sınıf 2.donemde başlayabilirsin. Şimdilik ders konularını tekrar edip iyi öğrenmen yeterli olur. Soru çözme hedefi yerine yararlı hobiler edinebilirsin veya zamanını kendince güzel geçirebilirsin daha küçüksün tadını çıkar.

Bende hazırlanıyorum LGS'ye ve inanın 30 soru dahil çözesim gelmiyor nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz?
Hocam, soru çözmek içinizden gelmeli, bazen benimde çözesim gelmiyor, sonra geleceği düşünüp çözmeye başlıyorum.

Bende hazırlanıyorum LGS'ye ve inanın 30 soru dahil çözesim gelmiyor nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz?

Tabii ki ilk olarak çalışma odanı düzenli tut ve güneş alsın.

1. Odan düzenli olsun.
2. Podomodro tekniği ile çalış.
3. Hiç çözesin gelmiyor ise konu anlatımı izle illaki yardımı dokunacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…