6. Sınıfa Gidiyorum Kaç Soru Çözmeliyim?

Çok kasmana gerek yok, notlarını yüksek tut diyeceğim ama yeni sistemde okul notu da etkilemiyor. Kendine güveniyorsan 7. sınıftan 8. sınıfa geçerken çalışmaya başlaman yeterli. Çok çalışmak istiyorum diyorsan da 7'de başla. Liseye geçtiğinde şimdiki zamanlarını çok özleyeceksin.

Ben de 6.sınıfım 150 180 çözüyorum günlük.

Şuan ki tek stresim büyüyünce işsiz kalmak.
12 yaşındasın dostum, gerek yok bunları düşünmene. Biz büyüyene kadar İnşallah işsizlik azalır. Bence 6. sınıfta derslere bu kadar ilgi gösteren birisi işsiz kalamaz. 6. sınıfta iplemiyordum fazla dersleri, şimdi güzel bir liseye gidiyorum. Kafana takma, derslerine yoğunlaş.

Hocam kaç puan aldınız ve hangi liseye gidiyorsunuz ve de memnun musunuz?

Hocam, hiç özleyeceğimi sanmıyorum bilgisayar desen kötü yeni oyunların hiç birini oynayamıyorum, dışarı çık desen malumunuz "Korona", şu anlık eğlencelerimi listeleyeyim:
-TV İzlemek
-Forumda dolaşmak
-Discord üzerinden arkadaşlarımla konuşmak
haliyle ben de, bari geleceğime katkısı olsun diyorum şu dönemin.

Hocam kaç puan aldınız ve hangi liseye gidiyorsunuz ve de memnun musunuz?

Kanka ben kendiminkini söyleyeyim istersen bende aynı kafadaydım, 7. sınıf ve 8'de 200 300 soruya başladım Deneme sınavına girdiğimde 478.200 civarı bir şey aldım. Şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…