lkmjlp Centipat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 70 29 Mayıs 2023 #1 6.sınıfım ve bu dönem okula gitmedim, depremden dolayı yoklama alınmıyor. Konuların telafisi ağustos'ta başlayacak. Ama ben gitmek istemiyorum. Konuları nasıl öğrenebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mayıs 2023
6.sınıfım ve bu dönem okula gitmedim, depremden dolayı yoklama alınmıyor. Konuların telafisi ağustos'ta başlayacak. Ama ben gitmek istemiyorum. Konuları nasıl öğrenebilirim?
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.627 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #2 Boşver.
Olga666 Kilopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 5.218 Çözümler 28 29 Mayıs 2023 #3 Konu anlatımı izlemeni öneririm. Youtube'da bolca video mevcut. Baştan sona her ders için hepsini izle.
Konu anlatımı izlemeni öneririm. Youtube'da bolca video mevcut. Baştan sona her ders için hepsini izle.
flezyyg Decapat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 712 Çözümler 6 Yer USA 29 Mayıs 2023 #4 lkmjlp dedi: 6.sınıfım ve bu dönem okula gitmedim, depremden dolayı yoklama alınmıyor. Konuların telafisi ağustos'ta başlayacak. Ama ben gitmek istemiyorum. Konuları nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... İnternete çok fazla video var onlardan veya özel hocalardan.
lkmjlp dedi: 6.sınıfım ve bu dönem okula gitmedim, depremden dolayı yoklama alınmıyor. Konuların telafisi ağustos'ta başlayacak. Ama ben gitmek istemiyorum. Konuları nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... İnternete çok fazla video var onlardan veya özel hocalardan.
lkmjlp Centipat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 70 29 Mayıs 2023 #5 Paul Walker dedi: Boşver. Genişletmek için tıkla... Olmaz ama aga.
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #6 6. sınıf tabii öğren ama LGS'de falan karşına çıkmayacak.
lkmjlp Centipat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 70 29 Mayıs 2023 #7 Olga666 dedi: Konu anlatımı izlemeni öneririm. YouTube'da bolca video mevcut. Baştan sona her ders için hepsini izle. Genişletmek için tıkla... İlk önce teşekkür ederim. Bu benim de aklıma gelmişti. Ama bu kanallardan hangisi koca bir dönemi anlatır ki?
Olga666 dedi: Konu anlatımı izlemeni öneririm. YouTube'da bolca video mevcut. Baştan sona her ders için hepsini izle. Genişletmek için tıkla... İlk önce teşekkür ederim. Bu benim de aklıma gelmişti. Ama bu kanallardan hangisi koca bir dönemi anlatır ki?
sijuru Centipat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #8 lkmjlp dedi: 6.sınıfım ve bu dönem okula gitmedim, depremden dolayı yoklama alınmıyor. Konuların telafisi ağustos'ta başlayacak. Ama ben gitmek istemiyorum. Konuları nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Gitmesende olur 6. sınıfta pek de bir şey yok ben hiç gittmedim hayatımdan hiçbir şey eksik değil.
lkmjlp dedi: 6.sınıfım ve bu dönem okula gitmedim, depremden dolayı yoklama alınmıyor. Konuların telafisi ağustos'ta başlayacak. Ama ben gitmek istemiyorum. Konuları nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Gitmesende olur 6. sınıfta pek de bir şey yok ben hiç gittmedim hayatımdan hiçbir şey eksik değil.
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.627 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #9 lkmjlp dedi: İlk önce teşekkür ederim. Bu benim de aklıma gelmişti. Ama bu kanallardan hangisi koca bir dönemi anlatır ki? Genişletmek için tıkla... Hangi konuyu çalışacaksan onu yazacaksın YouTube'ye.
lkmjlp dedi: İlk önce teşekkür ederim. Bu benim de aklıma gelmişti. Ama bu kanallardan hangisi koca bir dönemi anlatır ki? Genişletmek için tıkla... Hangi konuyu çalışacaksan onu yazacaksın YouTube'ye.
lkmjlp Centipat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 70 29 Mayıs 2023 #10 sijuru dedi: Gitmesende olur 6. sınıfta pek de bir şey yok ben hiç gittmedim hayatımdan hiçbir şey eksik değil. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim beni rahatlattın. Ama bir şey soracağım. Sen neden 6.sınıfa gitmedin? VenomBey dedi: 6. sınıf tabii öğren ama LGS'de falan karşına çıkmayacak. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim beni rahatlattın.
sijuru dedi: Gitmesende olur 6. sınıfta pek de bir şey yok ben hiç gittmedim hayatımdan hiçbir şey eksik değil. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim beni rahatlattın. Ama bir şey soracağım. Sen neden 6.sınıfa gitmedin? VenomBey dedi: 6. sınıf tabii öğren ama LGS'de falan karşına çıkmayacak. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim beni rahatlattın.