ThelastOne Femtopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #1 Merhabalar, 6. sınıfım, günde 200 çözüyorum. Sizce yeterli mi?
Nasparus Decapat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #2 Ben 6. sınıftayken soru çözmüyordum. O yüzden bilmiyorum 7. sınıfta abimden kalma matematik test kitabından sadece geometri kısmını çözüyordum. 8. sınıfta tamamen başladım. Yani bana fazla geldi çünkü 8. sınıfın sonlarında 200 çözüyordum ben.
Ben 6. sınıftayken soru çözmüyordum. O yüzden bilmiyorum 7. sınıfta abimden kalma matematik test kitabından sadece geometri kısmını çözüyordum. 8. sınıfta tamamen başladım. Yani bana fazla geldi çünkü 8. sınıfın sonlarında 200 çözüyordum ben.
He162A1 Picopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 720 Çözümler 1 Yer Troposfer'de geziniyor. 7 Şubat 2021 #3 Çözmeniz güzel lakin sevmeden çözüyorsanız çözmeyin derim. Gelecekte daha da tiksinirsiniz test çözmekten. Ben 8. sınıfın ilk döneminin ortalarına doğru başlamıştım. Yeterli mi konusuna gelecek olursak fazla bile. Ben hiç çözmüyordum. Dediğim gibi isteyerekten çözüyorsan, çözerken mutlu oluyorsan böyle devam et ama sevmiyorsan, çözmüş olmak için çözüyorsan soru miktarını azalt.
Çözmeniz güzel lakin sevmeden çözüyorsanız çözmeyin derim. Gelecekte daha da tiksinirsiniz test çözmekten. Ben 8. sınıfın ilk döneminin ortalarına doğru başlamıştım. Yeterli mi konusuna gelecek olursak fazla bile. Ben hiç çözmüyordum. Dediğim gibi isteyerekten çözüyorsan, çözerken mutlu oluyorsan böyle devam et ama sevmiyorsan, çözmüş olmak için çözüyorsan soru miktarını azalt.
phwoonix Decapat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 663 7 Şubat 2021 #4 7.sınıfım. Bana günde 50 soru yetiyor.
GNU Plus Picopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 219 Yer 1056 7 Şubat 2021 #5 LGS'de 450 üstü hedefiniz yoksa konu tekrarı+pekiştirici sorular yeterli olacaktır.
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #6 Sıkılmıyorsanız yeterli, sadece soru çözüp test ve tost nesline dahil olmayın, kitap-dergi-dazete okumayı ihmal etmemelisiniz.
Sıkılmıyorsanız yeterli, sadece soru çözüp test ve tost nesline dahil olmayın, kitap-dergi-dazete okumayı ihmal etmemelisiniz.
ThelastOne Femtopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #7 Eyvallah abiler.