AsLegolas Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 1.227 Çözümler 1 Yer Ayrık Vadi 29 Mart 2021 #21 Eksiğinizi gördünüz işte her şey toz pembe değil daha sıkı asılın.
kade Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 2.423 Makaleler 2 Çözümler 19 29 Mart 2021 #22 Ayran Man dedi: Çalışıyosan notun neden düşük ? Genişletmek için tıkla... Çok mantıklı bir çıkarım gerçekten. Tebrik ediyorum sizi.
Ayran Man dedi: Çalışıyosan notun neden düşük ? Genişletmek için tıkla... Çok mantıklı bir çıkarım gerçekten. Tebrik ediyorum sizi.
C cokl Centipat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 760 Çözümler 2 Yer Bilgisayar Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #23 @Hamzz @Ayran Man Çalışıyormuş ne günahını alıyorsunuz? @Saan.exe Buraya yazmak yerine annene babana falan söyle bunlardan daha çok yardımcı olurlar.
@Hamzz @Ayran Man Çalışıyormuş ne günahını alıyorsunuz? @Saan.exe Buraya yazmak yerine annene babana falan söyle bunlardan daha çok yardımcı olurlar.
kade Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 2.423 Makaleler 2 Çözümler 19 29 Mart 2021 #24 Saan.exe dedi: Abi çok yüklenmeyin lütfen şimdi ağlıyacağım ya. Genişletmek için tıkla... Ağlamanıza gerek yok. Hayatınıza bir etkisi olmaz bu sınıftaki notlarınızın, çok sıkmayın canınızı . LGS'ye çalışın siz asıl.
Saan.exe dedi: Abi çok yüklenmeyin lütfen şimdi ağlıyacağım ya. Genişletmek için tıkla... Ağlamanıza gerek yok. Hayatınıza bir etkisi olmaz bu sınıftaki notlarınızın, çok sıkmayın canınızı . LGS'ye çalışın siz asıl.
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #25 Ciddi anlamda garip bir öğretmenin varsa normaldir. 5 kolay, 6 zor, 7 kolay, 8 zor şekilinde ilerliyor örüntü. Ben 60-70 arası almıştım 6. sınıfta.
Ciddi anlamda garip bir öğretmenin varsa normaldir. 5 kolay, 6 zor, 7 kolay, 8 zor şekilinde ilerliyor örüntü. Ben 60-70 arası almıştım 6. sınıfta.
C cokl Centipat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 760 Çözümler 2 Yer Bilgisayar Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #26 Saan.exe dedi: Abi çok yüklenmeyin lütfen şimdi ağlıyacağım ya. Genişletmek için tıkla... Annene babana arkadaşına söyle kardeşim. Bunlardan fayda gelmez. Anca laf ederler.
Saan.exe dedi: Abi çok yüklenmeyin lütfen şimdi ağlıyacağım ya. Genişletmek için tıkla... Annene babana arkadaşına söyle kardeşim. Bunlardan fayda gelmez. Anca laf ederler.
kade Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 2.423 Makaleler 2 Çözümler 19 29 Mart 2021 #27 @cokl, neden kızgın attınız hocam?
Pithiux Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 1.016 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer Konohagakure 29 Mart 2021 #28 Saan.exe dedi: Sınav günleri. Genişletmek için tıkla... Sadece sınav günleri çalışırsan gayet normal. Sınav günleri çalıştığın sürenin yarısı kadar her gün çalışsan kesin 100 alırdın. @kade Komik olan ne?
Saan.exe dedi: Sınav günleri. Genişletmek için tıkla... Sadece sınav günleri çalışırsan gayet normal. Sınav günleri çalıştığın sürenin yarısı kadar her gün çalışsan kesin 100 alırdın. @kade Komik olan ne?
C cokl Centipat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 760 Çözümler 2 Yer Bilgisayar Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #29 kade dedi: @cokl, neden kızgın attınız hocam? Genişletmek için tıkla... Gülme emojisi atmışsın.
kade Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 2.423 Makaleler 2 Çözümler 19 29 Mart 2021 #30 Pithiux dedi: Sadece sınav günleri çalışırsan gayet normal. Sınav günleri çalıştığın sürenin yarısı kadar her gün çalışsan kesin 100 alırdın. Genişletmek için tıkla... Yok öyle bir şey. Kesinlik belirtmiş bir de, hay Allah'ım .
Pithiux dedi: Sadece sınav günleri çalışırsan gayet normal. Sınav günleri çalıştığın sürenin yarısı kadar her gün çalışsan kesin 100 alırdın. Genişletmek için tıkla... Yok öyle bir şey. Kesinlik belirtmiş bir de, hay Allah'ım .