kade Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 2.423 Makaleler 2 Çözümler 19 29 Mart 2021 #41 Pithiux dedi: Hocam 5. sınıf. Nasıl yok öyle bir şey? 5. sınıfı ben de okudum, biliyorum yani. Genişletmek için tıkla... 6 diyor. Her insanın kafası sayısala çalışmaz.
Pithiux dedi: Hocam 5. sınıf. Nasıl yok öyle bir şey? 5. sınıfı ben de okudum, biliyorum yani. Genişletmek için tıkla... 6 diyor. Her insanın kafası sayısala çalışmaz.
C cokl Centipat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 760 Çözümler 2 Yer Bilgisayar Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #42 Saan.exe dedi: Annemde kızıyor. Genişletmek için tıkla... Allah Allah. Çalışıp da düşük not alan arkadaşlarına söyle o zaman
Saan.exe dedi: Annemde kızıyor. Genişletmek için tıkla... Allah Allah. Çalışıp da düşük not alan arkadaşlarına söyle o zaman
Saan.exe Picopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #43 cokl dedi: Allah Allah. Çalışıp da düşük not alan arkadaşlarına söyle o zaman Genişletmek için tıkla... Tamam onlara söylerim.
cokl dedi: Allah Allah. Çalışıp da düşük not alan arkadaşlarına söyle o zaman Genişletmek için tıkla... Tamam onlara söylerim.
kade Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 2.423 Makaleler 2 Çözümler 19 29 Mart 2021 #44 cokl dedi: Rezalet denir mi sanki oyun falan yorumluyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Harbiden, bazıları sokakta görse bıçaklayacakmış gibi şeyler yazmışlar.
cokl dedi: Rezalet denir mi sanki oyun falan yorumluyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Harbiden, bazıları sokakta görse bıçaklayacakmış gibi şeyler yazmışlar.
differentturk Picopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 481 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Mart 2021 #45 cokl dedi: Rezalet denir mi sanki oyun falan yorumluyorsunuz. Genişletmek için tıkla... 6. Sınıfta minimum 85 almak gerekir. Sınavlar hep çok kolaydır. Eğer özel okulda okunuyorsa daha da kolay.
cokl dedi: Rezalet denir mi sanki oyun falan yorumluyorsunuz. Genişletmek için tıkla... 6. Sınıfta minimum 85 almak gerekir. Sınavlar hep çok kolaydır. Eğer özel okulda okunuyorsa daha da kolay.
Saan.exe Picopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #46 cokl dedi: Allah Allah. Çalışıp da düşük not alan arkadaşlarına söyle o zaman Genişletmek için tıkla... Abi kafamı dağıtmak için bir oyun oynasam üzüntüm falan geçer mi?
cokl dedi: Allah Allah. Çalışıp da düşük not alan arkadaşlarına söyle o zaman Genişletmek için tıkla... Abi kafamı dağıtmak için bir oyun oynasam üzüntüm falan geçer mi?
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Mart 2021 #47 Fazla düşük geldi bana. Ben konuların üzerinden geçip hepsi için 3 test çözüp 90-100 alıyordum. Denemelerden yine 90-100 kadar.
Fazla düşük geldi bana. Ben konuların üzerinden geçip hepsi için 3 test çözüp 90-100 alıyordum. Denemelerden yine 90-100 kadar.
C cokl Centipat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 760 Çözümler 2 Yer Bilgisayar Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #48 @Saan.exe son olarak seni motive edecek şeyler yap. Sonraki sınavda 100 alırım falan de.
Jules Kilopat Katılım 23 Mart 2019 Mesajlar 610 Çözümler 18 29 Mart 2021 #49 Hocandan ek not iste. 6. sınıf bir de pandemi dönemi anlayacağın şekilde; İnsafsız değilse verecektir. cokl dedi: Annene babana arkadaşına söyle kardeşim. Bunlardan fayda gelmez. Anca laf ederler. Genişletmek için tıkla... Ek olarak, çocuk büyüklerinden manevi destek beklemese zaten buraya gelmez. Anticilik yaparak laf yapan siz gibi duruyorsunuz bu denklemde.
Hocandan ek not iste. 6. sınıf bir de pandemi dönemi anlayacağın şekilde; İnsafsız değilse verecektir. cokl dedi: Annene babana arkadaşına söyle kardeşim. Bunlardan fayda gelmez. Anca laf ederler. Genişletmek için tıkla... Ek olarak, çocuk büyüklerinden manevi destek beklemese zaten buraya gelmez. Anticilik yaparak laf yapan siz gibi duruyorsunuz bu denklemde.
Pithiux Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 1.016 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer Konohagakure 29 Mart 2021 #50 kade dedi: 6 diyor. Her insanın kafası sayısala çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Pardon yanlışlıkla 5 yazmışım ama 6'da olsa kafası çalışmasa bile her gün 3 saat çalışma ile 100 alır.
kade dedi: 6 diyor. Her insanın kafası sayısala çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Pardon yanlışlıkla 5 yazmışım ama 6'da olsa kafası çalışmasa bile her gün 3 saat çalışma ile 100 alır.