6.sınıfta nasıl başarılı olunur?

efegerger

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Yazılılar başladı başlayacak, çok az süre kaldı. Nasıl yükseltirim notları mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Kardeşim ben 6.sınıfa giderken son gece çalışıp hep 90+ alıyordum çok kasma sadece defterdeki örneklere ve konulara çalış yeterlidir.

Önce bilgisayarı kapatıyorsun, telefonu da kenara koyuyorsun. Sonra okulda öğretmenlerin ne verdiyse onların üstünden geçiyorsun, ödevlerini yapıyorsun. Günlük ders çalışma süreni arttırıp gerçekten odaklanarak derslerine çalışıyorsun, sonra da yüksek not alarak geçiyorsun güzel kardeşim. SEn bakma öyle son dakikada çalışmalara, düzgünce dersini çalış sonrası gelir.

6. sınıf da çalışma gereksinimi olamaz kendi notlarım 60 üstüydü her neyse, hoca notları vermiştir kız arkadaşlarından yardım iste onlarla çalış genel. 12'yim son gün sınavlarında öyle yapıyorum işe yarıyor telefona ara vermende lazım.

Dostum belki arkadaşların dediği gibi son günler sıkı çalışıp yüksek notlar alabilirsin ama bundan ziyade kendini çalışmaya, sıkılıp bunalsan da masanın başında biraz daha devam edebilmeye alıştırman lazım bu yaşlarda çünkü ileride çok lazım olacak.

Önce bilgisayarı kapatıyorsun, telefonu da kenara koyuyorsun. Sonra okulda öğretmenlerin ne verdiyse onların üstünden geçiyorsun, ödevlerini yapıyorsun. Günlük ders çalışma süreni arttırıp gerçekten odaklanarak derslerine çalışıyorsun, sonra da yüksek not alarak geçiyorsun güzel kardeşim. Sen bakma öyle son dakikada çalışmalara, düzgünce dersini çalış sonrası gelir.

Aynen 11 yaşında bir çocuk bilgisayarı bırakıyor telefonu kenara atıyor ve ders çalışıyor sanki sınav senesi daha 11 yaşındaki çocuk bu şekilde kendini sadece derse odaklarsa emin ol sene sonu gelmeden sıkılır ders çalışma isteği kaçar ne zaman düzgünce çalışmalı 8.sınıfta LGS'ye çalışır lisede 12.sınıfa kadar günlük tekrarlarını yapar test çözer yazılılarından yüksek not alır 12.sınıfta sıkı bir çalışma ile üniversiteye gider.

Sadece hocalarının gösterdiği yerlere çalış, göstermediği yerden sormazlar.

Ortaokulda temelin iyiyse ve dersi dinliyor isen zaten hiç calismasanda 60 ustu ortalama yaparsin. Ama yapamiyorsan calisman gerek. Lisede iyice dusecek obur turlu.

Ortaokulda temelin iyiyse ve dersi dinliyor isen zaten hiç calismasanda 60 ustu ortalama yaparsin. Ama yapamiyorsan calisman gerek. Lisede iyice dusecek obur turlu.
hocam ortaokulda 60 - 70 çok kötü ortalamlar. Adam akıllı ders dinleyip tekrar edilse minimum 80 yapılır zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı