Arif3801 Hectopat Katılım 1 Mart 2022 Mesajlar 61 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2022 #1 Çok olmaz yani az derecede bir kavga yüzünden belge, taktir veya teşekkür belgesi almamı engeller mi? İlk tutanağım ve hoca sınıfta tutanağı yazdı ve resmi bir belge gibi durmuyordu (imzamı salladım) belge almamı engeller mi?
Çok olmaz yani az derecede bir kavga yüzünden belge, taktir veya teşekkür belgesi almamı engeller mi? İlk tutanağım ve hoca sınıfta tutanağı yazdı ve resmi bir belge gibi durmuyordu (imzamı salladım) belge almamı engeller mi?
Çözüm 5 5 517298 1 Mart 2022 Engellemez. Ortaokulda ben de yedim ama yine de teşekkür aldım. Bir daha aynı suçu işlersen disipline gitme ihtimalin yüksek dikkatli ol.
Engellemez. Ortaokulda ben de yedim ama yine de teşekkür aldım. Bir daha aynı suçu işlersen disipline gitme ihtimalin yüksek dikkatli ol.
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 1 Mart 2022 #2 Engellemez. Ortaokulda ben de yedim ama yine de teşekkür aldım. Bir daha aynı suçu işlersen disipline gitme ihtimalin yüksek dikkatli ol. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mart 2022 Artı 2 Eksi Çözüm
Engellemez. Ortaokulda ben de yedim ama yine de teşekkür aldım. Bir daha aynı suçu işlersen disipline gitme ihtimalin yüksek dikkatli ol.
KS KS Arif3801 Hectopat Katılım 1 Mart 2022 Mesajlar 61 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2022 #3 517298 dedi: Engellemez ortaokulda bende yedim ama yine de teşekkür aldım. Bir daha aynı suçu işlersen disipline gitme ihtimalin yüksek dikkatli ol. Genişletmek için tıkla... Bilgi için sağ ol. Artı 0 Eksi
517298 dedi: Engellemez ortaokulda bende yedim ama yine de teşekkür aldım. Bir daha aynı suçu işlersen disipline gitme ihtimalin yüksek dikkatli ol. Genişletmek için tıkla... Bilgi için sağ ol.
victoryyy Hectopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 820 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2022 #4 O tutanaklar hiçbir işe yaramıyor, bilgin olsun. Artı 1 Eksi
Kaftar Centipat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 192 Yer Esenkent 1 Mart 2022 #5 victoryyy dedi: O tutanaklar hiçbir işe yaramıyor, bilgin olsun. Genişletmek için tıkla... Aynen bizim bir çocuğun 17 tutanağı vardı hala teşekkür alıyordu. Artı 1 Eksi
victoryyy dedi: O tutanaklar hiçbir işe yaramıyor, bilgin olsun. Genişletmek için tıkla... Aynen bizim bir çocuğun 17 tutanağı vardı hala teşekkür alıyordu.
victoryyy Hectopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 820 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2022 #6 Kaftar dedi: Aynen bizim bir çocuğun 17 tutanağı vardı hala teşekkür alıyordu. Genişletmek için tıkla... Benim arkadaşımda kaç defa yedi hiçbir şey olmadı. Artı 0 Eksi
Kaftar dedi: Aynen bizim bir çocuğun 17 tutanağı vardı hala teşekkür alıyordu. Genişletmek için tıkla... Benim arkadaşımda kaç defa yedi hiçbir şey olmadı.