6. sınıftan 7. sınıfa geçen birinin matematik temeli olmazsa 7. sınıfta zorlanır mı?

Dersi dinlemesen bile anlarsın bence 7'de. 8'e geçeceğim, ben bile anladım öyle düşün.

1-2 tane konu var kesirlerin gelişmişi onları anlaman lazım onlar zorlayabilir.

Matematik temelin olmazsa bırak 7.sınıfı hayatta zorlanırsın o kadar söyliyim. Gelecekte yapacağın her işte az veya çok Matematiği mutlaka kullanıyor olacaksın hatta seçeceğin mesleğin için bile az da olsa Matematik bilmelisin. Bence hazır zamanın varken yavaş yavaş basitten zora olacak şekilde Matematiğini ilerletmeye başla.

Hiç dinlemeyip çalışmadan çalışanlardan daha fazla yüksek not aldığım dersler var.
O senin konuya yatkınlığındır.Her konuda böyle olacağını zannedip yatmanın çok zararı olur ileride.Tavsiyem az ve orta düzeyde çalışıp temelini geliştirmen.

Hiç dinlemeyip çalışmadan çalışanlardan daha fazla yüksek not aldığım dersler var.

Bende böyleyim aslına bakarsan, şu an sayısal seçtim lisede ve hiç tereddüt etmeyecek kadar rahatım. Emin ol 8. sınıftan önce dert etmen gereken başka şeyler var.

7'de zorlanır mısın bilmem ama bu tempoyla 8'de kesinlikle çok zorlanırsın. 7. sınıfta dersleri çok iyi dinle bu sene 2. dönem olmadığından kolay bir sınavdı ama seneye bir olay yaşanmazsa 2. Dönem kesinlikle çıkacak. Ayrıca ilk dönemin konusu olan üslü ve cebirsel 7. Sınıfta da var diye hatırlıyorum Türkçe zaten aynısı neredeyse.

Bende böyleyim aslına bakarsan, şu an sayısal seçtim lisede ve hiç tereddüt etmeyecek kadar rahatım. Emin ol 8. sınıftan önce dert etmen gereken başka şeyler var.
benim rutin okul sohbet ev git gel çanta

Matematiği gözünüzde bu kadar büyütmeyin, neden bu millet bu kadar büyütüyor onu da anlamıyorum gençlerin birçoğu sırf matamatik görmemek için sözel bölümlere geçiyor, o kadar korkulacak bir şey yok çok fazla abartılıyor. Öğrenildiği zaman çok da eğlenceli bir ders, sadece ezber kafasından çıkmanız lazım, o zaman asıl matematik başlıyor.

7.sınıf matematikte zorlanır mıyım değil de nasıl öğrenirim diye sorsanız daha iyi olurdu, bu eğitim sisteminde zaten neredeye 0 bilgiyle 12.sınıfa geliyor öğrencilerin çoğu, sonra da o kadar kolay toparlanmıyor.

7.sınıfta sıkıntı çekmezsin ama 8.sınıf için başın büyük belada dostum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…