6 Şubat'tan beri okula gitmiyorum, çok geri kalmış mıyımdır?

Sistemdeki Sorun

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, deprem yüzünden 6 şubat'tan beri okula gidemiyorum. Yarın büyük ihtimalle Mersin'de okula başlayacağım ama çok geri kalmış olmaktan korkuyorum. Ya okula alışamazsam? Ya yeni konuları anlayamazsam? Ayrıca 6. sınıfım ve 2 sene sonra LGS'ye gireceğim. Bir yandan onun da korkusu var. Sizce çok geri kalmış mıyımdır?

Merhaba, deprem yüzünden 6 Şubat'tan beri okula gidemiyorum. Yarın büyük ihtimalle Mersin'de okula başlayacağım ama çok geri kalmış olmaktan korkuyorum. Ya okula alışamazsam? Ya yeni konuları anlayamazsam? Ayrıca 6. sınıfım ve 2 sene sonra LGS'ye gireceğim. Bir yandan onun da korkusu var. Sizce çok geri kalmış mıyımdır?
Sorun olmaz diye düşünüyorum.

Merhaba, deprem yüzünden 6 şubat'tan beri okula gidemiyorum. Yarın büyük ihtimalle Mersin'de okula başlayacağım ama çok geri kalmış olmaktan korkuyorum. Ya okula alışamazsam? Ya yeni konuları anlayamazsam? Ayrıca 6. sınıfım ve 2 sene sonra LGS'ye gireceğim. Bir yandan onun da korkusu var. Sizce çok geri kalmış mıyımdır?
Kardeşim dürüst olmak gerekirse baya bir geri kalmışsın. Ama bunun üstesinden ağır çalışarak gelebilirsin. LGS de sadece 8. sınıf konuları çıkıyor fakat üslü ifadeler ve benzeri konularda temelinin olması lazım şimdiden. Geçmiş olsun sana ve ailene can sağlığı diliyorum :) ❤️

Hiçbir şey olmaz konular açısından. Bir süreliğine biraz yoğun çalışırsanız kapatabilirsiniz diye düşünüyorum konuları. LGS'ye önünüzde daha çok yol var zaten. LGS'de 8. sınıf konuları çıktığından pek bir şey olacağını düşünmüyorum. Yine de kaçırdığınız konuları tatilde falan bakabilirsiniz biraz biraz. İlerdeki konularda kolaylık sağlar.

Kardeşim dürüst olmak gerekirse baya bir geri kalmışsın. Ama bunun üstesinden ağır çalışarak gelebilirsin. LGS de sadece 8. sınıf konuları çıkıyor fakat üslü ifadeler ve benzeri konularda temelinin olması lazım şimdiden. Geçmiş olsun sana ve ailene can sağlığı diliyorum :) ❤️
Teşekkürler

Hocam ilk önce geçmiş olsun. Konuya gelirsek tabii biraz geride kalmıssınız fakat bir sorun olmayacaktır. LGS sınavında sadece 8. sınıf konuları soruluyor korkmayın yani.

Merhaba, deprem yüzünden 6 Şubat'tan beri okula gidemiyorum. Yarın büyük ihtimalle Mersin'de okula başlayacağım ama çok geri kalmış olmaktan korkuyorum. Ya okula alışamazsam? Ya yeni konuları anlayamazsam? Ayrıca 6. sınıfım ve 2 sene sonra LGS'ye gireceğim. Bir yandan onun da korkusu var. Sizce çok geri kalmış mıyımdır?

Ben bir 9. sınıf öğrencisiyim ve 6. ve 7. sınıfta uzaktan eğitimde neredeyse derslere hiç katılmadım ama 8. sınıfta okullar açıldı okuluma gittim çalıştım program falan yapmıyordum o günkü isteğime bağlı ne kadar çalışabiliyorsam çalışıyordum sadece LGS'den 430 yaptım aşırı dert etme ben bunu dedim diye derslerini de boşlama sorumlu ben değilim :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı