Yumak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 1.976 Çözümler 7 Yer Kocaeli 29 Ocak 2021 #11 Adam 6700KYA 270 dolar yazmış ulan 10600k zaten 280 dolar vicdansız.
tahademir Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 603 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2021 #12 Aliexpress güvenilir mi?
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.738 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2021 #13 tahademir dedi: Aliexpress güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam AliExpress N11 gibi, ikinci el satış da var sıfır da. Satıcıya bakmak lazım, site olarak güvenilir bir yer.
tahademir dedi: Aliexpress güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam AliExpress N11 gibi, ikinci el satış da var sıfır da. Satıcıya bakmak lazım, site olarak güvenilir bir yer.
Pmw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2020 Mesajlar 2.165 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer BSU 29 Ocak 2021 #14 tahademir dedi: Aliexpress güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Şimdi bu soru mu? Puanı yüksek bir satıcıdan alırsanız muhtemelen sorun yaşamazsınız.
tahademir dedi: Aliexpress güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Şimdi bu soru mu? Puanı yüksek bir satıcıdan alırsanız muhtemelen sorun yaşamazsınız.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.738 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2021 #15 Pmw dedi: Şimdi bu soru mu? Puanı yüksek bir satıcıdan alırsanız muhtemelen sorun yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyla alakasız ama @Yener K. fotoğraf akımı mı var?
Pmw dedi: Şimdi bu soru mu? Puanı yüksek bir satıcıdan alırsanız muhtemelen sorun yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyla alakasız ama @Yener K. fotoğraf akımı mı var?
Pmw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2020 Mesajlar 2.165 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer BSU 29 Ocak 2021 #16 BerkayZ87 dedi: Hocam konuyla alakasız ama @Yener K. fotoğraf akımı mı var? Genişletmek için tıkla... Sayılır. Yavaştan yayılıyor.
BerkayZ87 dedi: Hocam konuyla alakasız ama @Yener K. fotoğraf akımı mı var? Genişletmek için tıkla... Sayılır. Yavaştan yayılıyor.
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.657 Makaleler 13 Çözümler 19 29 Ocak 2021 #17 Sahibinden ve Letgo var? Neden direkt Aliexpress önerilmiş anlamadım. Bir yeri mi kaçırdım acaba?
tahademir Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 603 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2021 #18 Salih METİN dedi: Sahibinden ve letgo var? neden direkt Aliexpress önerilmiş anlamadım. Bir yeri mi kaçırdım acaba? Genişletmek için tıkla... 2. el istemiyorum yazdım.
Salih METİN dedi: Sahibinden ve letgo var? neden direkt Aliexpress önerilmiş anlamadım. Bir yeri mi kaçırdım acaba? Genişletmek için tıkla... 2. el istemiyorum yazdım.
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.657 Makaleler 13 Çözümler 19 29 Ocak 2021 #19 tahademir dedi: 2. el istemiyorum yazdım. Genişletmek için tıkla... Hocam emin olun, Aliexpress'de kafasına göre gümrük vergisi gelebilir. Dikkat edin. Üründen fazla vergi ödeyen arkadaşlar vardı. Ayrıca, elden test edebilirseniz TR'den de 2. el rahatlıklan alınır. İşlemciler, ekran kartları gibi değil. Sorunluysa direkt olarak ortaya çıkar. GET sistemini de biliyorsunuzdur Sahibinden'de.
tahademir dedi: 2. el istemiyorum yazdım. Genişletmek için tıkla... Hocam emin olun, Aliexpress'de kafasına göre gümrük vergisi gelebilir. Dikkat edin. Üründen fazla vergi ödeyen arkadaşlar vardı. Ayrıca, elden test edebilirseniz TR'den de 2. el rahatlıklan alınır. İşlemciler, ekran kartları gibi değil. Sorunluysa direkt olarak ortaya çıkar. GET sistemini de biliyorsunuzdur Sahibinden'de.
Pmw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2020 Mesajlar 2.165 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer BSU 29 Ocak 2021 #20 tahademir dedi: 2. el istemiyorum yazdım. Genişletmek için tıkla... Üzgünüm ama, üretimi durdurulmuş bir ürünü sıfır bulmanız neredeyse imkansız.
tahademir dedi: 2. el istemiyorum yazdım. Genişletmek için tıkla... Üzgünüm ama, üretimi durdurulmuş bir ürünü sıfır bulmanız neredeyse imkansız.