6 yaşımdan öncesini hatırlamıyorum

Yer
Menzoberranzan
Başlıkta olduğu gibi. Çok kafama takılan bir durum değildi normal olduğunu düşünüyordum ama bugün Instagram'da bir paylaşımda eski oyunlarla ilgili bir post atılmıştı herkes. Ben 3 yaşımda şu oyunu oynuyordum, 4 yaşımda bunu oynuyordum falan yazmış. Ben 6 yaşımın öncesini hatırlamıyorum sanki filmlerden kare görüyormuşçasına 2-3 anı hatırlıyorum o kadar. Ablam benden 1 yaş büyük yeni yeni yürümeye başladığında beni kucaklamak gibi bir hata yapmış çocuk işte ve beni yüksekten düşürmüş ondan olabilir mi acaba?

Tanıdığım kişilerin neredeyse hepsi ve ben de böyleyim, garip bir şey yok ortada

Sanmam bende 4 yasımdan öncesinden 1-2 anı hatırlıyorum ama 5-6 yaslarımı net olmasa da hatırlıyorum.

Normal bir şey hocam. Bir an ellerinizin kollarınızın ve nefes alabildiğinizi fark edip 2 dakika düşünürsünüz ve sonrasında oyuncaklarla oynamaya devam ederiz. Buna bilinç yada hafıza deniyor. O yaşlarda hafızamız oluşuyor yokluğumuzu anlıyoruz gelişerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…