fxtih Hectopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 1.337 Çözümler 9 13 Eylül 2023 #11 Kamtasya dedi: O zaman normal değerler. Eğer aktif şekilde kullanıyorsan SSD al laptopa. Genişletmek için tıkla... Laptopun vidaları yalama olduğu için açılmıyor o yüzden çok müdahale etmiyorum zorunlu olduğumda bir tamirciye götürüp SSD taktırtacağım.
Kamtasya dedi: O zaman normal değerler. Eğer aktif şekilde kullanıyorsan SSD al laptopa. Genişletmek için tıkla... Laptopun vidaları yalama olduğu için açılmıyor o yüzden çok müdahale etmiyorum zorunlu olduğumda bir tamirciye götürüp SSD taktırtacağım.
Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.072 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #12 fxtih dedi: Laptopun vidaları yalama olduğu için açılmıyor o yüzden çok müdahale etmiyorum zorunlu olduğumda bir tamirciye götürüp SSD taktırtacağım. Genişletmek için tıkla... Artık zorunlu dostum. Git ve SSD tak. Belki format takıntından kurtulmanı sağlar.
fxtih dedi: Laptopun vidaları yalama olduğu için açılmıyor o yüzden çok müdahale etmiyorum zorunlu olduğumda bir tamirciye götürüp SSD taktırtacağım. Genişletmek için tıkla... Artık zorunlu dostum. Git ve SSD tak. Belki format takıntından kurtulmanı sağlar.