v1ncent Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1.676 Çözümler 1 8 Temmuz 2021 #21 Daha 1 yılını doldurmayan SSD'min sağlığı 85'lere kadar indi, konuya atılan mesajları görünce kendimden korktum nasıl hunharca kullanmışsam.
Daha 1 yılını doldurmayan SSD'min sağlığı 85'lere kadar indi, konuya atılan mesajları görünce kendimden korktum nasıl hunharca kullanmışsam.
3 362800 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 575 Çözümler 2 8 Temmuz 2021 #22 v1ncent dedi: Daha 1 yılını doldurmayan SSD'min sağlığı 85'lere kadar indi, konuya atılan mesajları görünce kendimden korktum nasıl hunharca kullanmışsam. Genişletmek için tıkla... Tepinsen olmaması lazım normal kullanımda ama bi sıkıntı olabilir SSD’de.
v1ncent dedi: Daha 1 yılını doldurmayan SSD'min sağlığı 85'lere kadar indi, konuya atılan mesajları görünce kendimden korktum nasıl hunharca kullanmışsam. Genişletmek için tıkla... Tepinsen olmaması lazım normal kullanımda ama bi sıkıntı olabilir SSD’de.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #23 v1ncent dedi: Daha 1 yılını doldurmayan SSD'min sağlığı 85'lere kadar indi, konuya atılan mesajları görünce kendimden korktum nasıl hunharca kullanmışsam. Genişletmek için tıkla... SSD'lerde genelde sağlık veri yazmaya göre belirleniyor. Diskin TBW'si düşükse ve 10TB gibi bir veri yazıldıysa diske sağlığı 85'e düşebilir. Bu diskte bir sorun olduğu anlamına gelmiyor.
v1ncent dedi: Daha 1 yılını doldurmayan SSD'min sağlığı 85'lere kadar indi, konuya atılan mesajları görünce kendimden korktum nasıl hunharca kullanmışsam. Genişletmek için tıkla... SSD'lerde genelde sağlık veri yazmaya göre belirleniyor. Diskin TBW'si düşükse ve 10TB gibi bir veri yazıldıysa diske sağlığı 85'e düşebilir. Bu diskte bir sorun olduğu anlamına gelmiyor.