6 yıllık parçalar yeni bir sistem için kullanılır mı?

twona

Megapat
Daha fazla  
AM4 soket bir sistemim var ve sistemimi yenilemek istiyorum tercihim yine AMD'den yana ama şu anki sistemi 2017'de topladım yani parçalar 6 yıllık. Sizce anakartımı, RAM'lerimi(8x2 biri 2021'de takıldı) kullanmaya devam mı edeyim yoksa sıfırdan mı kasa alayım beni yarı yolda bırakırlar mı? Kasam MidT ATX. Planlarım R5 5600 RTX 3060.

Not: Sistemim şuan kusursuz çalışmıyor bu arada. Arada sırada mavi ekranlar, oyunlardan atmalar vs oluyor parça bazlı sorunlar olabilir.

Anakartınıza ve raminize bağlı durum. Tam bilgi verir misiniz?

Hocam anakart MSI B350M Bazooka RAM'ler Corsair Vengeance 2400 MHz.

Hocam eski oldukları için bence bütçeniz varsa 0 kasa almanız daha mantıklı olur. Özellikle RAM'ler sizi yarı yolda bırakabilir.

RAM hatasından dolayı mavi ekran yiyor olabilirsün eski serileri hatalıydı galiba.
Olabilir hocam termal macun yenilediğim zaman RAM'lerin yerini değiştirmiştim ondan beri yani 3 aydır Max 2 kere mavi ekran almışımdır ama hala oyunlarda sorunlu sistem. Valorant'ta format atmama rağmen düzelmedi crash yiyip duruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…