6 zayıfla sınıfta kalınır mı?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI A320M-A Pro anakart Sapphire Pulse RX6400 4 GB 64 Bit Ryzen 3 3200G Apacer Panther 2*8GB 3200MHz CL16 DDR4 RAM Seagate Barracuda 1TB HDD James Donkey 240GB SSD ve son olarak Frisby FC-9365G Gaming kasa double Slim ring RGB fan (650W 80+)
Merhaba, benim 6 zayıfım var. Edebiyat zayıf değil, not ortalamam 55. Sınıfı geçebilir miyim? İkinci dönem dershaneye gidip yüksek not almaya çalışacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgi
Maalesef. Hayır. Sınıfta kalırsınız.

Maalesef. Hayır. Sınıfta kalırsınız.
Liseden mezun olalı iki yıl oldu ne ara sistem değişti? Benim bildiğim Genel Ortalama 50'nin üzerinde ise geçersin bu kadar. Türk Dili ve Edebiyatı dersi ise şöyle; Her sene bu dersi geçmek zorundasın geçemediğin takdirde sorumlu kalırsın ve her sene geçene kadar bu dersi verirsin. Bunun sınıfı geçmekle alakası yok.

1. dönem ise kalmazsın, ikinci dönem düzetlmeye bak

Eğer hem 50 altında ortalaman ve 3 dersten kalırsan kalırsan mesela 5 dersten kaldın ama ortalaman 50 üstü sınıfı geçersin ve sorumlu olarak dersleri verirsin.
Sınıfta kalmak için hem 3 dersten kalman hem de 50 altı ortalama alman lazım.

Çalış dostum derslerine, ben 9 dersten kaldım dönem sonu ortalamam 48'di ve online eğitim girince otomatik geçtim ama ikinci dönem düzeltir miydim evet. Ondan sonra sorumluluk sınavlarına girdim ortalamam 53 oldu.

9'da 5 tane dersten sorumlu geçmiştim pek mantığını bilmiyorum arkadaşta 6'yla ama 50 üstüydü ortalamamız geçtik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…