Hazır almayacağım, bütçemi aşması pek sorun değil önceliğim içime sinmesi, ama kendim toplayacağım tek tek.![]()
OPTIMA-4070TISUPER / INTEL i5-14400F / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer 1-Click OC V2 16GB / 16GB RAM / 500TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
OPTIMA-4070TISUPER sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4070 Ti SUPER ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Soğutucu seçip, ram x2 yapıp, anakartı bir tık yükseltirseniz bütçenizi aşmıyor.
Sistemi özelleştirmek istediğinizde belli markalar dışında seçeneğiniz olmayabiliyor. Misal illa asusun anakartlarından birini seçmek zorundasınız ama aynı paraya daha iyi marka modeller olabiliyor.Bilmediğimden soruyorum hazır sistemin ne gibi dezavantajları var
Neledanın söylediklerine ek olarak, parça satışlarında da sorun teşkil ediyor hazır bilgisayar, tek tek toplanmış parçaları satmak çok daha kolay o yüzden bilgisayarı upgrade etmeyi düşünerek diziyorsan eğer tek tek toplamak en mantıklısıBilmediğimden soruyorum hazır sistemin ne gibi dezavantajları var
Neledanın söylediklerine ek olarak, parça satışlarında da sorun teşkil ediyor hazır bilgisayar, tek tek toplanmış parçaları satmak çok daha kolay o yüzden bilgisayarı upgrade etmeyi düşünerek diziyorsan eğer tek tek toplamak en mantıklısı.
Dizeceğim sistem uzun süreli olacak hocam o yüzden Intel ve Nvidia üzerinden gitmek istiyorum, hem zaten işlemci olarak aklımda i7 12700k var şuan için ve yükseltmek istersem eğer 13 ve 14. Nesil ile aynı soket olduğu için sorun olmaz diye düşünüyorumParça satışlarında sorun teşkil etmiyor hazır sistemler, upgrade açısındanda bir sorun oluşturmaz belirli bütçe aralıklarında tek tek toplamak daha iyi tabii orası ayrı, bu arada neden Intel istiyorsunuz hocam soket değiştirmekle uğraşmak mantıksız çünkü.
Dizeceğim sistem uzun süreli olacak hocam o yüzden Intel ve NVIDIA üzerinden gitmek istiyorum, hem zaten işlemci olarak aklımda i7 12700K var şu an için ve yükseltmek istersem eğer 13 ve 14. nesil ile aynı soket olduğu için sorun olmaz diye düşünüyorum.
Haklısınız o konuda hocam diyecek bir şeyim yok, ama bana ekran kartı önerisi lazım hocam yardımcı olursanız sevinirim. Kesinlikle Nvidia alacağım ekran kartını, işlemci için belki kararım değişebilir.Silikon israfı 13 ve 14.nesile para verilmez AMD işlemci konusunda genel olarak çok daha üstün Intel'den hem de daha kullanıcı dostu, 7800x3D mesela i9 14900K yı nasıl tokatlıyor oyun konusunda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.