60.000 TL edit amaçlı laptop önerisi

korpit

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar maksimum 60.000 bütçe.
Video ve fotoğraf edit ile uğraşacağım QHD ekran ve işlemci ağırlıklı. Arada Forza Horizon 5 oynarım, diğer gibi pek istediğim bir şey yok. Görüntü, fan sesi falan sıkıntı değil. Tavsiyeleriniz nedir?

Bunun 16:9 13700h/rtx4060 QHD 165hz versiyonunu kullanıyorum. Sıvı soğutma sağolsun soğutma performansı gayet iyi ancak benim işlemci 115w. Bu 165w olduğundan ne derece soğutabilir bilemiyorum.

Hocam bu cihazı araştırdım fotoğraftaki cihaz normal predator fakat satıcı Neo modeli yolluyor neo modelin ekranı hakkında bilginiz varmı

Fotoğraflar hatalı sadece, cihaz bilgileri doğru sitedeki.

2K 165 Hz bir ekrana sahip.

Teşekkürler Dell de bir model var Türkiye'de pek olumlu yorumu yok yurt dışında öneren çok sizin fikriniz nedir?

Bunun 16:9 13700h/rtx4060 QHD 165Hz versiyonunu kullanıyorum. Sıvı soğutma sağ olsun soğutma performansı gayet iyi ancak benim işlemci 115W. Bu 165W olduğundan ne derece soğutabilir bilemiyorum.

20k alıyor Cinebench'te, ortalama olduğu söylenebilir işlemci performansı kısmında.

Kötü cihaz değil ama yazılımı sıkıntılı ve ters anakart var. İleride macun değişimi falan yapmak isterseniz bayağı uğraşmanız gerekir.

Yazılım sorununun düzeltildigini duydum, Cinebench'te çoklu skorda 28.000'e 20.000 olarak i9 açık ara önde arada 5 bin lira oynuyor. İleride Dell de sıkıntı yaşamaktan korkuyorum, diğer gibi tercihim Dell olacak. Sizce hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
13700hx ile 20k alıyor ise kötü. Ben 13700H ile 20.5 alıyorum. Msı kasa bir 13700HX'de 26K alan birini görmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…