I ibrahh Zeptopat Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #1 Merhaba, tasarımla ilgilendiğim için bu monitörü almam gerekiyor: LG UltraFine 32UN88AP-W 32" 5 ms 4K FreeSync Type-C Pivot IPS Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Hem render konusunda sıkıntı çıkartmayacak hem de oyun oynarken performans düşüklüğü yaşatmayacak bir sistem istiyorum. Kasa tarafında hazır sistem olarak birkaç yükseltmeyle şu sistemi yaptım: Fornax V2 | Intel i5-13600K | 16 GB DDR5 | Asus RTX 4070 Ti 12 GB | 512 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com Uygun olur mu? Yorumlarınızı merak ediyorum.
Merhaba, tasarımla ilgilendiğim için bu monitörü almam gerekiyor: LG UltraFine 32UN88AP-W 32" 5 ms 4K FreeSync Type-C Pivot IPS Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Hem render konusunda sıkıntı çıkartmayacak hem de oyun oynarken performans düşüklüğü yaşatmayacak bir sistem istiyorum. Kasa tarafında hazır sistem olarak birkaç yükseltmeyle şu sistemi yaptım: Fornax V2 | Intel i5-13600K | 16 GB DDR5 | Asus RTX 4070 Ti 12 GB | 512 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com Uygun olur mu? Yorumlarınızı merak ediyorum.