60.000 TL render ve oyun için sistem toplama önerisi

Benzer fiyatlarda bir sistem arıyorum ama beni bi 5-8 sene idare etsin istiyorum, bana da bu sistem gider mi sizce? fiyatı 20k kadar artırabilirim bu işlerden hiç anlamıyorum açıkcası

Benzer fiyatlarda bir sistem arıyorum ama beni bi 5-8 sene idare etsin istiyorum, bana da bu sistem gider mi sizce? fiyatı 20k kadar artırabilirim bu işlerden hiç anlamıyorum açıkcası
20k kadar artırabiliyorsanız bu sistem olmaz. Kullanım amacınızı belirterek konu açın yardımcı olurlar. Benide etiketleyebilirsiniz.

Bi 20k daha olsa başka sistem toplanır beni de etiketleyin görüş bildiririm

Hocam neden X3D işlemci düşünmediniz.

Son düzenleme:
Hocam neden X3D işlemci düşünmediniz.

Sebebi şöyle, render odaklı bir sistem olacağı için. Oyun öncelikli bir kasa olsaydı 7800x3D muhakkak olmalıydı ama oyun+render durumu olduğu için çekirdek sayısı önemli. Orada 7900X daha performans veriyor.

Merhaba, Az önce toplayıp sipariş oluşturduğum sistem. Fikir olması açısından ve yanlış bir alım yaptım ise daha tecrübeli arkadaşların uyarması açısından.

Öneri var ise bende alabilirim iptal edebilirim. Ama fp olmayan önerilere kapalıyım. Gösteriş veya renk konusunda bir takıntım yok.

İşlemci
Anakart
Soğutucu
M2 Ssd
Ekran kartı
Kasa
Ramler

Monitör kol
Monitör

Son düzenleme:

Hocam bağlantılar eksik olmuş bir düzeltin isterseniz ya da isterseniz ayrı konu açıp etiketleyin bizi oraya yorum yapalım. Forum kuralları açısından öyle daha doğru olur sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…