60.000 TL sistem önerisi

Bence Online oyunlar oynuyorsanız ve 1080p kullanıyorsanız 4070 Super'li sistem alınabilir. Hem diğer parçaları çok yüksek hem de 4070 Super 1080p de ne kas gücü ne VRAM'i zorlanmaz uzun yıllar gider. Zaten seneye 5000 serisi kartlar çıkacak. 4070 Super'de olsa 4080 de olsa es geçersiniz. Mesela 4070 Ti çıktı 3090 Ti gücünde. 6000 serisi aşırı güçlü olacağı için 7500F alınırsa 6000 serisine geçince darboğaz yapacaktır 1080p de. 4070 super ve 7800x3D alınırsa 6000 serisinde upgrade şansıda olur. Direk 6070 gibi bir karta geçilebilir. Tekrar söylüyorum bu sadece 1080p için geçerli. 1440p ve üstünde tabii ki de arkadaşların dediği gibi 4080 sistem daha iyi olacaktır. Umarım linç yemem.

Yok hocam benim de düşüncelerim aynı oldugu için çok defa sorguladım

Ek olarak 240mm aio 7800x3d için yeterli olacak mıdır ?

Son düzenleme:
Kendin toplamak yerine İtopya şubelerine gidersen indirimden de faydalanabileceğin şekilde sana harika sistem diziyorlar, öneririm. Orada söylersin zaten "32 GB RAM olsun" gibisinden.

Birkaç arkadaş beğenmemiş benim yanıtımı, o arkadaşlar ile bir sistem toplamak isterim. Kim daha güzel sistem topluyor, kim daha çok sistem toplamaktan anlıyor bir bakarız bilmediğiniz şeylerde insanlara boş boş tavsiye vermeyin.

Hocam tartışmalık bir durum yok aslında, sadece hazır sistemler üzerinde oynama yapmanın daha avantajlı olduğunu düşünüyorum. Yine de öneriniz için teşekkür ederim.

Hocam tartışmalık bir durum yok aslında, sadece hazır sistemler üzerinde oynama yapmanın daha avantajlı olduğunu düşünüyorum. Yine de öneriniz için teşekkür ederim.
Hocam işlemci soğutması için stok soğutucu yerine daha iyi bir hava soğutucu veya sıvı soğutma sistemi tercih edebilirsiniz.

Daha iyi bir kasa da tercih edebilirsiniz hava akışı ve estetik için. Ryzen 5 7500F işlemci ile oyun ve diğer uygulamalar için iyi bir performans sunar bu sistem.

PUBG Mobile ve diğer oyunlar için oldukça güçlü ve geleceğe dönük bir sistem bu zaten.

1. Sistemin için konuştum. 1. Sistemin en güçlü sistem, geleceğe dönük ve 1080p'de tüm oyunları yüksek ayarlarda çalıştırabilir.

2. Sistem de aynı şekilde kaldırabilir 1080p'de fakat 1. sistem kadar yüksek sistem değil.

Hemen hemen hepsi aynı zaten oyun için. Sistem başlığı altında geliştirmeleri söyleyeyim.

1. Sistem:
İşlemci soğutması için stok soğutucu yerine daha iyi bir hava soğutucu veya sıvı soğutma sistemi tercih edilebilir.

2. Sistem:
Bir şey değiştirmeye gerek yok.

3. Sistem:
Ekran kartı PNY GeForce RTX 4070 Super 12GB Verto OC yerine ASUS TUF Gaming RTX 4070 Ti OC 12GB tercih edilebilir.

Bellek Kingston Fury Beast 16GB (2x8) DDR5 6000MHz CL36 AMD EXPO Ram yerine G.Skill Trident Z5 Neo 32GB (1x16) DDR5 6400MHz CL40 AMD EXPO Ram tercih edilebilir.

Bana soracak olursan ben 1. sistemi alırdım, bir şey değiştirmezdim. Bol şans.

Önerileriniz için teşekkür ederim hocam, şuan aklıma yatan tek sistem 1. olan. Bundada görseldeki gibi özelleştirmeler gerçekleştireceğim. Soğutucu olarak MSI Coreliquid 240 V2 olanı düşünüyorum. Ram konusunu ise henüz araştırıyorum. Anakartın sayfasındaki uyumluluk durumlarına bakıyorum o da çok sürmeyecektir.

Hayırlı olsun şimdiden. İyi düşünüyorsun, FPS testini burada bizimle paylaş mutlaka

Tabii ki hocam, soğutucuyu Cooler Master ML240L V2 olarak revize ettim. Bugün siparişini geçeceğim bir aksilik olmazsa

Bu arada İtopya konusu için de, onlara yapacağın işlemleri söyleyip bir de istediğin parçaları düşüyorsun güzel sistem topluyorlar ayrıca hazır sistem üzerinde değişiklik yapıyorlar.

O yüzden söylemiştim ama senin sistemin güzel, onlara sormana gerek yok. Bazıları hiç anlamayıp AMD ve Intel'i birbirbine karıştırıp direkt foruma konu açıyorlar ona istinaden yazdım ama senin sistem güzel hocam.

Başarılar. FPS testini birlikte yapalım resim atarsın buraya.

İnşallah hocam bilgisayarı bir yakınım için topladım sistem elime ulaşsın değerlendirmeleri yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…