60.000 TL sistem tavsiyesi

Cekuomer

Hectopat
Merhaba,

Yayın + oyun için kullanılmak üzere 60.000 TL bütçe ile bir masaüstü bilgisayar ihtiyacım var. (klavye, monitör, kulaklık, mouse dahil.) Masaüstü toplama gibi bir becerim yok o yüzden hazır sistem önerileri daha iyi olacaktır. Intel işlemci ve NVIDIA ekran kartı tercihimdir.

Sistemin bu:
Monitörün bu:
Klavyen bu:
Mouse bu:

60k bütçeye neden düşük seviye modeller önerdiğinizi anlamıyorum cidden

60k bütçede 7800XT sistem? Ve o kötü monitör? Ve neden 500TL'lik mouse attın arkadaşa? Çok saçma olmuş.

Monitör 1080p 7800xt de darboğaz yapar, klavye gereksiz pahalı ve sistem olarak işlemciyi beğenmedim şahsen, daha iyileri toplanabilir gibi.

Monitör:Dell G2724d 27 Inç 165hz 1ms 2k Qhd Adaptive Sync Fast Ips Gaming Monitör - Fiyatı, Yorumları
Klavye: Coverzone Ajazz AK680 Max %68 Manyetik Switch, 3000mAh Batarya 8K Polling Rate Kablosuz RGB Klavye - Fiyatı, Yorumları
Mouse: Darmoshark M3S Max Wireless Mouse
Kulaklık: HyperX Cloud III Gaming Wireless Headset DTS X Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 77Z46AA - Fiyatı, Yorumları
Ekipman olarak önerdiklerim bunlar. Daha düşük bütçede ekipmanlarda alınabilir sistem yükseltebilirsin.
Ha bir de yayın yapacaksan monitör 27 inç olması ve kulaklığın Wireless olması çok daha işine yarar.

Toplamda 58k. Ekipman önerim yok. Eğer AMD istersen 9070XT çıkar. (belki biraz bileşenlerden kısmak zorunda kalabilirsin)

Ekran kartını 2. El alıp işlemciyi daha yüksek bir model yapılabilir, şahsen ben beğendim.

Cloudflare ile güçlendirilmiş Waiting Room hocam kasadan fiyatta kısılabilir enermax gayet iyi bir marka çokça konu açıldı forumda. Bakabilirsiniz. 600W kurtarır bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…