Merhaba,
60.000 TL'ye kadar (65.000'e zorlayabilirim fakat daha üstü şu anlık imkansız gibi) tavsiye sistemlere bakıyorum fakat kargo yerine İstanbul içinde mağazaya gidip kendim teslim almak istiyorum.
Bu şekilde teslim alabileceğim daha mantıklı sistemler varsa önerilerinizi bekliyorum.
Amacım genel olarak Valorant oynamak ve yayın açmak.
Hocam sistem genel olarak güzel gibi duruyor. Yani performans olarak sıkıntı çekmezsiniz diye düşünüyorum eğer alırsanız. Ama hemen karar vermeyin tabiki.
Hocam sistem genel olarak güzel gibi duruyor. Yani performans olarak sıkıntı çekmezsiniz diye düşünüyorum eğer alırsanız. Ama hemen karar vermeyin tabii ki.
PSU kalitesini bilmiyorum fakat verimlilik olarak en düşük verimlilik alabileceğiniz bir PSU maalesef. Seçeneklerden değiştirebilirsiniz fakat bütçeye biraz daha ekleme yapmanız gerekir.
PSU kalitesini bilmiyorum fakat verimlilik olarak en düşük verimlilik alabileceğiniz bir PSU maalesef. Seçeneklerden değiştirebilirsiniz fakat bütçeye biraz daha ekleme yapmanız gerekir.
PSU değil de kasa değişiyor sanırım ve diğer seçeneklerde pek iç acıcı gözükmüyor gibi geldi bana nedense.
100bin TL bütçem mevcut aslında ama tamamını kasaya harcamak istemiyorum. Monitör vs de alacağım.
# GÜNCELLEME
Şuan için yaptığım hesaplamaya göre kasa için çıkarabileceğim maksimum bütçe 70.000 TL oluyor.
Güncel olarak 165Hz kullanıyorum fakat 280Hz'e geçmeyi düşünüyorum.
PSU değil de kasa değişiyor sanırım ve diğer seçeneklerde pek iç acıcı gözükmüyor gibi geldi bana nedense.
100bin TL bütçem mevcut aslında ama tamamını kasaya harcamak istemiyorum. Monitör vs de alacağım.
# GÜNCELLEME
Şuan için yaptığım hesaplamaya göre kasa için çıkarabileceğim maksimum bütçe 70.000 TL oluyor.