60.000 TL'ye 7800x3D ve RTX5070 sistem alınır mı?

Bütçe
60.000

aykutsert

Kilopat
Yer
Balıkesir
Daha fazla  
Merhaba,
60.000 TL'ye kadar (65.000'e zorlayabilirim fakat daha üstü şu anlık imkansız gibi) tavsiye sistemlere bakıyorum fakat kargo yerine İstanbul içinde mağazaya gidip kendim teslim almak istiyorum.
Bu şekilde teslim alabileceğim daha mantıklı sistemler varsa önerilerinizi bekliyorum.
Amacım genel olarak Valorant oynamak ve yayın açmak.

Hocam sistem genel olarak güzel gibi duruyor. Yani performans olarak sıkıntı çekmezsiniz diye düşünüyorum eğer alırsanız. Ama hemen karar vermeyin tabiki.

Az kaldı bence kasım'ı bekleyin. Online iyi indirimler olabiliyor.

Mağazadan alacaksanız İtopya'yı da bir ziyaret edin.

Hocam sistem genel olarak güzel gibi duruyor. Yani performans olarak sıkıntı çekmezsiniz diye düşünüyorum eğer alırsanız. Ama hemen karar vermeyin tabii ki.

Kasanın içinde bulunan PSU konusunda bilginiz var mı hocam?

Az kaldı bence kasım'ı bekleyin. Online iyi indirimler olabiliyor.

Mağazadan alacaksanız İtopya'yı da bir ziyaret edin.

Kargolara pek güvenmiyorum miktar büyük olduğunda, o yüzden mağazadan kendim almak istiyorum. İtopya'nın fiyatları biraz tuzlu.

Mağazadan alacağım hocam.

PSU kalitesini bilmiyorum fakat verimlilik olarak en düşük verimlilik alabileceğiniz bir PSU maalesef. Seçeneklerden değiştirebilirsiniz fakat bütçeye biraz daha ekleme yapmanız gerekir.

Kaç Hz ekran kullanmayı düşünüyorsunuz?

Kaç Hz ekran kullanmayı düşünüyorsunuz?

Güncel olarak 165Hz kullanıyorum fakat 280Hz'e geçmeyi düşünüyorum.

PSU kalitesini bilmiyorum fakat verimlilik olarak en düşük verimlilik alabileceğiniz bir PSU maalesef. Seçeneklerden değiştirebilirsiniz fakat bütçeye biraz daha ekleme yapmanız gerekir.

PSU değil de kasa değişiyor sanırım ve diğer seçeneklerde pek iç acıcı gözükmüyor gibi geldi bana nedense.
100bin TL bütçem mevcut aslında ama tamamını kasaya harcamak istemiyorum. Monitör vs de alacağım.

# GÜNCELLEME
Şuan için yaptığım hesaplamaya göre kasa için çıkarabileceğim maksimum bütçe 70.000 TL oluyor.

Son düzenleme:
Bence kasım indirimlerini bekleyin hocam en sağlıklısı. Yüksek ihtimalle burada indirimlerle alakalı konu açılacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…