60.000 TL'ye hazır sistem önerisi

Herkes 4080 toplanabileceğini söylüyor bu fiyata ama bu bütçe üzerinden 4080 hazır bir sistem önerisi görmedim hala kimseden AMD muadili dışında.

Sakaryadaysaniz yardımcı olayım?

Bu bütçeye kesinlikle 2K toplanmalı 4080 de bunun için yeterli, parçaları bir de teker teker indirimli yakalamaya çalış derim, piyasa da çok az kullanılmış ekran kartları var faturalı ve fiyatı uygun,

Bazıları üzerinden mining yapılıyor dikkat edilmesi lazım.

Benim topladığım daha iyi.

Hangi sistemi aldın?

AMD ekran kartlarına karşı biraz ön yargım var ama gayet iyi gözüküyor doğrusu teşekkür ederim öneri için.

Şüpheniz olmasın bende RTX 3060'dan 7900XT'ye geçtim biraz tereddüt ettim ama inanılmaz bir performans değişimi yaşadım alabilirsiniz AMD ekran kartı bazen donanımsal olarak fazla ısınan ürünleri oluyor ama onun dışında bir sıkıntı yok gayet serin benimki.

Tek tek toplarsanız 7600’lı 4080’li sistem toplanıyor. Hazır alıcam diyorsanız 4080’li sistem bulamazsınız seçim sizin.

7900xtx tavsiye ederim bide 60k lık sisteme 16gb ram yakışmaz gibi 32 ye çekilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…