60.000 TL'ye hazır sistem tavsiyesi

Saf performans olarak evet ama teknolojileriyle 5070 daha iyi görüntü ve performans veriyor bence.

Evet öyle artık saf gücün eskiye kadar çok bir önemi kalmadı ve DLSS neredeyse tüm oyunlarda mevcut hala bazı oyunlarda FSR gibi destekler bulunmamakta.
NVIDIA daha doğru olur.

Hala eskiye göre çok bir farklarını göremedim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ek olarak Recep Baltaş ında böyle bir videosuna denk geldim geçenlerde.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ekstra olarak son NVIDIA sürücüleri de sorunlu, AMD çok sorunlu da NVIDIA kusursuz değil, kendilerine göre sorunları var, 9070XT çok daha iyi tercih.

Evet öyle artık saf gücün eskiye kadar çok bir önemi kalmadı ve DLSS neredeyse tüm oyunlarda mevcut hala bazı oyunlarda FSR gibi destekler bulunmamakta.
NVIDIA daha doğru olur.

Ek olarak Recep Baltaş ında böyle bir videosuna denk geldim geçenlerde.

Ekstra olarak son NVIDIA sürücüleri de sorunlu, AMD çok sorunlu da NVIDIA kusursuz değil, kendilerine göre sorunları var, 9070XT çok daha iyi tercih.

Video 6 ay öncesine ait ve bu sorunlar çözüldü. 580 sürücüsünden bahsediyorsa 581 sürücüyle birlikte birçok kişinin sorunu çözüldü ve ileride yeni gelen sürücüler ile birlikte çözülecek. Aynısı AMD için pek geçerli değil gibi gözüküyor.

Video 6 ay öncesine ait ve bu sorunlar çözüldü. 580 sürücüsünden bahsediyorsa 581 sürücüyle birlikte birçok kişinin sorunu çözüldü ve ileride yeni gelen sürücüler ile birlikte çözülecek. Aynısı AMD için pek geçerli değil gibi gözüküyor.

AMD'nin son zamanlarda driver gibi göze batan bir hatası yok, bu kadar kötülemenizin sebebini anlamadım?

Pinler ne alaka? Oradaki yanma olayının suçlusu kullanıcı zaten yüksek ihtimalle. Bu bir sorun sayılmaz. RTX 4090/5090'da da yaşandı bu durumlar.

Yanlış takmış olabilir, bunun için AMD'yi mi suçlayacağız? Bende NVIDIA alıp bozayım sonra AMD fanboyluğu yapayım mı? Elinizde doğru düzgün kanıtlar yok, arkadaşın daha az performans almasını sağlayacak öneriler yapıyorsunuz, NVIDIA'da sürücüler sorunlu ve bu sadece "1 kişide" yaşanmadı.

Gittikçe kafam karışıyor orta segment kartlarda bende amd nin daha iyi olduğunu düşünüyorum açıkçası ama geçmişten gelen sorunlarından dolayı nvidia ne kadar daha pahalı olsa da daha güvenilir geliyor işte

Ee tam karısmak gıbı olmasın ama galıba vıdeıoyu ızlememıssın vıdeo ıcerısınde bahsedıyor dıyorku NVIDIA ekran kartlarında daha sık gorulen bır durum ve kendisi de dıyorkı buyuk ıhtımalle kullanıcı kaynaklı bır sorun pınlerı yakan kısı cok fazla oynanmaması gereken bır kabloyu 4 kere sok tak yapmıs muhtemelen bu sebebpten oturu yanmıs vıdeoyu ızleyım kartı oyle elestırmenı tavsıye ederım.

Gittikçe kafam karışıyor orta segment kartlarda bende AMD'nin daha iyi olduğunu düşünüyorum açıkçası ama geçmişten gelen sorunlarından dolayı NVIDIA ne kadar daha pahalı olsa da daha güvenilir geliyor işte.

Sen AMD 9070 R7 7800x3D ya da 9700X 105W modundan devam et sıstemının ana parcaları bunlar olsun emın ol memnun kalacaksın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı