60.000 TL'ye kadar mimara laptop önerisi

Bütçe
60000

484999

Hectopat
Dostlar selam, 60K'ya kadar kuzenim için laptop bakıyorum. Mimarlık programları için kullanacak, kasası kaliteli bir şey arıyorum. Victus falan önermeyin lü̴tfen.

dostlar selam, 60K'ya kadar kuzenim için laptop bakıyorum. Mimarlık programları için kullanacak, kasası kaliteli bir şey arıyorum. Victus falan önermeyin lü̴tfen.

@revivality hocam ASUS TUF nasıl yoksa ısınma açısından soba mı?

MacBook tercih edebilir Windows istiyorsa kesinlikle ASUS ROG.
Şuan bu modelden yazyorum . MSI'ın creator serileri gibi seriler ilgimi çekiyordu onlar hakkında ne dersiniz?

TUF soba, 60K veripte dell aldırır mıyım bilmiyorum açıkçası marka olarak çok güven vermiyor. Omenda Rogun rakibi ancak 17.3 inc çok büyük.

Şu an bu modelden yazyorum . MSI'ın creator serileri gibi seriler ilgimi çekiyordu onlar hakkında ne dersiniz?

TUF soba.

Tamamdır. O zaman gell G16 veya HP Omen'i al. Mimarlık programları için hx serisi işlemci, 32 GB RAM ve 4070(4080-4090 bu fiyata yok)

17.3 inc çok büyük.

İyi değil mi işte mimar için.

Tamamdır. O zaman gell G16 veya HP Omen'i al. Mimarlık programları için hx serisi işlemci, 32 GB RAM ve 4070(4080-4090 bu fiyata yok)

İyi değil mi işte mimar için.
Bu ROG'un hem 4060- hem 4070 modeli var elimde performans olarak pek bi farkları yok bence. Hocam ekran boyutu çok kişisel bence. 17.3 taşıması falan daha zor geliyor mesela bana.
Bu nasıldır? @longwayy @drjacob Batarya, ekran olarak diğerlerine göre öne çıkıyor.

Hocam ekran boyutu çok kişisel bence. 17.3 taşıması falan daha zor geliyor mesela bana.

Al 16.1 inç HP Omen her şeyi aynı sadece boyut farklı.

Attığınız linkteki HP envy soğutması Gaming cihazlar kadar iyi değildir ve ince olduğu için hemen ısınır mutsuz eder.

Kaç zamandır piyasayı takip ediyorum şu cihazı 1 kere görmedim, yeni çıkmış heralde.

Attığınız linkteki HP envy soğutması Gaming cihazlar kadar iyi değildir ve ince olduğu için hemen ısınır mutsuz eder.
Açıkçası ekran kalitesi ve batarya olarak çok öne çıkıyor, ama ince olduğu için soğutamıyorsa dediğiniz gibi bir anlamı yok bir araştırayım soğutması iyiyse bunu önerebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…