Hocam imzanızdaki sistem hala sizin elinizde mi?Herkese selamlar,
Çok fazla oyun oynamayan, yüksek performans beklentisi olmayan bir arkadaşım için sistem toplamak istiyoruz. Akşam eve geldiğinde, popüler oyunları sorunsuz, akıcı ve tatmin edici grafik kalitesinde oynayabilmesi bizim için yeterli olacaktır.
Amacımız, günümüz oyunlarını orta-yüksek ayarlarda stabil FPS değerleriyle çalıştırabilen, uzun vadede sorun çıkarmayacak, dengeli ve fiyat/performans oranı yüksek bir sistem oluşturmak.
Bütçemiz ortalama 60.000 TL civarındadır. Gerekirse biraz esneme payımız var; önemli olan bu bütçeyle en verimli ve uzun ömürlü sistemi oluşturabilmek.
Tüm tavsiyelerinizi ve önerilerinizi memnuniyetle bekliyoruz. Şimdiden teşekkür ederiz!
Hocam imzanızdaki sistem hala sizin elinizde mi?
İmzanızdaki sistem gayet iyi. Güncellenmiş hali ile bize atarsanız size farklı önerilerde bulunabiliriz.Evet hocam. Kısmi değişiklikler var monitör, ekipmanlar ve depolama üzerinde fakat maalesef güncellemek için vakit bulamadım.
İmzanızdaki sistem gayet iyi. Güncellenmiş hali ile bize atarsanız size farklı önerilerde bulunabiliriz.
Hiç okumadığım için bunları insanlar bana hakaret edebiliyor kusura bakmayın.Teşekkür ederim, bahsettiğim sistem talebi arkadaşımındır. Onun için toplayacağız, ben bir kaç yıl daha bu sistemle devam edeceğim.
Hiç okumadığım için bunları insanlar bana hakaret edebiliyor kusura bakmayın.
Teşekkür ederim, bahsettiğim sistem talebi arkadaşımındır. Onun için toplayacağız, ben bir kaç yıl daha bu sistemle devam edeceğim.
Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.399,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com AMD Ryzen 5 7600X Altı Çekirdek 4.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7600X Altı Çekirdek 4.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7600X Altı Çekirdek 4.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 7.217,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com 61K yapıyor hocam. Beğenmediğiniz bir parça varsa muadilini atabilirim.Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Sorun olmaz hocam sizin kararınız.Elinize sağlık hocam anakart olarak Bu ürünü alsak bu sistemi taşır mı sizce? Asus biraz daha güven verdi açıkçası.