60.000 TL'ye kadar sistem toplamak

havanna

Kilopat
Daha fazla  
Sizce hangisi? Ya da farklı önerileriniz var mıdır?
EASTER-4070TISUPER / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer 1-Click OC V2 16GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi – Star Wars Outlaws Hediyeli

hiçbiri 60 bin bütçe için iyi değil. İkiside seni gelecekte pişman ettirir
kendiniz toplayabiliyorsanız benim tavsiyem çünkü hazır sistemlere pekte bakmayı sevmiyorum:
https://www.sinerji.gen.tr/patriot-...-6000mhz-cl30-ddr5-ram-pvv532g600c30k-p-51759 (bunu isterseniz değiştirebilirsiniz)
Crucial P3 Plus CT1000P3PSSD8 1 TB 3D NAND Gen 4 NVMe PCIe M.2 SSD Fiyatları ve Özellikleri (buda değiştirilebilir)
https://www.sinerji.gen.tr/corsair-...pered-glass-usb-31-atx-mid-tower-kasa-p-47867 rm850e PSU ile dahil
AMD Tercihse:
nVIDIA tercihse:
Ekran kartsız toplam 32,334.76 TL
AMD GPU ile toplam 61,033.78‬ TL
nVIDIA GPU ile toplam 65,333.76 TL
Benim tavsiyem böyle, PC toplamak istemiyorsanız hazır sistemde bulabilirim

Hocam mükemmel sistem olmuş elinize sağlık.

Hocam mükemmel sistem olmuş elinize sağlık.
rica ederim

HABERİNİZ OLSUN: Ryzen 9000 serisi kazıktır

Yorumlar için yazıyorum toplanılan sistem de kartı eleştiriyorum ve sıvı soğutmayı ilk olarak kardeşim sana tavsiyem biraz daha bekle yeni işlemciler geliyor ve seçilen karta bakıyorum fiyat olarak kötü Galax olsa daha iyi colorfur nedir Thermalright Frozen Magic 240 yerine Thermalright Aqua Elite 240 ARGB V3 240mm Intel-AMD Uyumlu Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili bu alınabilir.
Ekran kart yerine GALAX GeForce RTX 4070 SUPER 1-Click OC 2X V2 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (47SOM7MDABCD) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili – Star Wars Outlaws Hediyeli
En önemlisi anakartın kazık hazır sistem de 6 bin diyor aynı ürün marka ise 4.999TL https://www.hepsiburada.com/asus-pr...n-matx-prime-b650m-r-anakart-pm-HBC00005YAO7J burada daha uygun
Ve RAM kötü o CL nedir XPG Lancer RGB Black 16GB (1x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Gaming (Oyuncu) Ram (AX5U6000C3016G-CLARBK) - incehesap.com bunu tavsiye ederim
Oyun için işlemci bakmak istiyorsan aslında X3D daha iyi ancak 7600X de olabilir ama yeni işlemciler geliyor o yüzden yeni gelenlerin fiyatı iyide olabilir.

Hazır sistemlerin çoğu kötü parçadan oluşuyor AMD kartlı sistem istersen daha uyguna 7900GRE ve 7900XT önerebilirim 4070 Super gerçekten kötü bu bahsetim kartlar daha iyi saf güçde ben kendim RX 7900XTX olanı kullanıyorum 4Klı sistem topladım tek tek parçaları aldım

Son düzenleme:

Colorful ile Galax ile arasında pek bir fark göremiyorum ki sizin önerdiğiniz kart super modeli biri Ti Super he Galax da olabilir GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer White V2 16GB GDDR6X 256 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (47UZM6MD7KWE) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili hem beyaz hem Galax aralarında 300TL var.

Qp aeon u alacam büyük ihtimal, tesekkurler tavsiyeleriniz icin

ilginç, bakalım
Hatırlatma olsun, adamın bütçesi 60 bin lira, bazı şeyleri çok ucuzlaştırmak saçma olur

2 sıvı soğutucuların pekte büyük fiyat farkları yok, seçtiğimin performansı daha mı kötü?

anakart kazık mı? wi-fi ve bluetooth dahil gayet uygun bir anakart, çoğu baya kazık oluyor zaten (Bu hazır sistem değil, ayrı ayrı parçalar bunlar)

RAM ne anlamda kötü? CAS Latency (30) ve MT/S (6000) değerleri aynı, patriot ram'ler kötümüdür? Bu arada bu patriot RAM'le 2 tane çubuk var, o sadece 1 tane, 3799 liraya pekte kaçırılabilceğini sanmıyorum

"Galax olsa daha iyi colorfur nedir " Dediğinizin mantığı nedir hocam? Zaten batur hoca demiş ki "Colorful ile Galax ile arasında pek bir fark göremiyorum" + 4070 ti süper'i 4070S'e karşılaştırmanız mantıklı değil, adama 60 bin liranın değerini vermeyi çalışıyoruz burda

Bu arada, bu mesajı yazdığınızda saat 3'tü, azcık yorgun olmuş olabilirsiniz artık o saatte ne yaptığınızı bilmiyordum mesajınızı ben okula geldiğimde gördüm
çünkü "4070 Super gerçekten kötü" ama 4070S tavsiye ettiniz???

Qp aeon u alacam büyük ihtimal, tesekkurler tavsiyeleriniz icin
hocam siz manyakmısınız

"Yorumlar için yazıyorum toplanılan sistem de kartı eleştiriyorum ve sıvı soğutmayı ilk olarak kardeşim sana tavsiyem biraz daha bekle yeni işlemciler geliyor ve seçilen karta bakıyorum fiyat olarak kötü"
Kart akakçedeki 3. seçenekti, NVIDIA fiyatları öyle
yeni işlemciler ne hocam 9000x3d mi

Qp aeon u alacağım büyük ihtimal, teşekkürler tavsiyeleriniz icin.

Hazır alacaksanız dediğiniz sistemin aynıları 40k ya var bütçeniz varken en iyisini alın sonra pişman olacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…