60.000 TL'ye laptop önerisi

Bütçe
45000

İsmet İkier

Decapat
Daha fazla  
Şimdi arkadaşlar, birçok şey oldu ve bütçe 100K'den 60K'ya falan indi. 4070 HP alınabiliyor sanırım ama ben tercih etmiyorum. 4070 almaya gerek olmadığına karar verdim ve HP'ye güvenmiyorum, kronik sorunu varmış diye. Bunun üzerine 4060 almaya karar verdim ve ASUS bir 4060 laptop kafama yattı.

Bunu almayı düşünüyorum. Bir de idefix'ten daha önce bir şey almadım, sorun çıkarır mı acaba? Buradan almak ayrıca işime geliyor çünkü world kart için 6 taksit seçeneği var. Buradan laptop alınır mı? Ve bu laptop alınır mı sizce?

Şimdi arkadaşlar, birçok şey oldu ve bütçe 100K'den 60K'ya falan indi. 4070 HP alınabiliyor sanırım ama ben tercih etmiyorum. 4070 almaya gerek olmadığına karar verdim ve HP'ye güvenmiyorum, kronik sorunu varmış diye. Bunun üzerine 4060 almaya karar verdim ve ASUS bir 4060 laptop kafama yattı.

Bunu almayı düşünüyorum. Bir de idefix'ten daha önce bir şey almadım, sorun çıkarır mı acaba? Buradan almak ayrıca işime geliyor çünkü world kart için 6 taksit seçeneği var. Buradan laptop alınır mı? Ve bu laptop alınır mı sizce?

O fiyata alınmaz kesinlikle 38-39 arasına sıklıkla düşüyor bekleyin derim.
HP Omen 17 modelinde bir sorun yok diye biliyorum Victus'larda var o problem.

Son düzenleme:

60k ya 4070 alabilecekken 5060 mantıksız duruyor ya daha güçsüz zaten ve bu marka çok yeni uzun vadede ne olur emin değilim yanlış biliyorsam düzeltin ve Acer nitro serisi hakkında kronik bir sorun duymadım var mı bilmiyorum ama değer mi sizce pişman etmez mi acaba

60k ya 4070 alabilecekken 5060 mantıksız duruyor ya daha güçsüz zaten ve bu marka çok yeni uzun vadede ne olur emin değilim yanlış biliyorsam düzeltin ve Acer Nitro serisi hakkında kronik bir sorun duymadım var mı bilmiyorum ama değer mi sizce pişman etmez mi acaba?

5060 4070 5 6 FPS fark ediyor ayrıca GameGaraj modelinde bulunan işlemci diğer modellerle rakipsiz neredeyse iki katı fark var Valorant da ve 300 Hz.

omen lerde tuf gibi kronik sorun yoksa bu mantıklı aslında omen in ne farklılığı var victus dan acaba merak ediyorum

Omen'lerde TUF gibi kronik sorun yoksa bu mantıklı aslında Omen'in ne farklılığı var Victus'dan acaba merak ediyorum.

Kasa kalite farkı var Victus'lar omen cihazlara göre cidden berbat kasa kalitesinde.

5060 4070 5 6 FPS fark ediyor ayrıca GameGaraj modelinde bulunan işlemci diğer modellerle rakipsiz neredeyse iki katı fark var Valorant da ve 300 Hz.
emin değilim ama bir konu üzerinde o 300 Hz o veremiyor gibi birşey görmüştüm emin değilim anlamışda değilim birşeyden dolayı 300 Hz veremez zaten anlamsız demişti

Kasa kalite farkı var Victus'lar omen cihazlara göre cidden berbat kasa kalitesinde.
omen ler cidden alınabilir yani tuf serisinden memnun olmayan diğer laptop markalarına göre daha az var diye düşünüyorum omen de öyle birşey söyleyebiliriz yani

60k ya 4070 alabilecekken 5060 mantıksız duruyor ya daha güçsüz zaten ve bu marka çok yeni uzun vadede ne olur emin değilim yanlış biliyorsam düzeltin ve Acer Nitro serisi hakkında kronik bir sorun duymadım var mı bilmiyorum ama değer mi sizce pişman etmez mi acaba?

Çok az bir farkla RTX 4070 önde ancak RTX 5060 daha az güç tüketiyor ve donanımsal olarak yapay zeka teknolojilerini destekliyor. Ek olarak GameGaraj laptopun ekranı oldukça iyi ve işlemcisi de rakiplerinden iyidir. Ekranın 300Hz olması için bir şeyi etkinleştirmek gerekiyordu sanırım emin değilim. O olmasa bile 240 Hz kesin veriyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı