60.000 TL'ye monitör dahil sistem önerisi

Bütçe
50.000-60.000
Kişi tercihi, itopya her zaman piyasanın bi tık üstüne satar zara - mavi gibi düşün bu işi.

Fps konusu da birisi 200 fps diğeri 70 fps vermiyor arada 5-10 fps fark var bu kadar az farklarda ekran kartı yerine diğer bileşenlerin kalitesi arttırılır.

Bana göre bu altta verdiğim sistem gayet iyi;

Kasanın toplam maliyeti:
55.000 TL ve karşılığında sistemin şöyle;

2TB SSD var + Monitör var + B serisi anakart var istenildiği gibi + olarak sıvı soğutucu yerine kule tipi soğutucu alırsınız 2000 TL daha düşük olur 63.000TL'ye gelir.

Ekran kartını inadına 4070 seçme amacınızı anlayamadım hala.
Konu sahibinin attığı 7900XT sistemde güzel
Toplamda 60k yapıyor 2K monitörle birlikte 67k arası bir fiyat olur sıvı soğutucuyla fiyat az daha yükselebilir 60k gibi bir bütçeyle 7500F tercihinizi beğendim.
Konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum siz 65k bütçeyle MSI marka 4070 alabilirsiniz iyi Sosyaller.

Son düzenleme:

Zaten ilk yorumum da sıfırdan toplarsa daha ucuza toplayabilir diye belirtmiştim. Ekran kartı 4070 olsun diye diretmiyorum ama kaliteli marka olsun sonra forum forum gezip "Coil whine" mağduruyum diyip ağlayan kullanıcılar görüyoruz veya oyundayken oyundan attı, ekran donuyor gibi sorunlar duyuyoruz. Nvidia veya Amd problem değil onun yazılımı üzerinde değişiklik yapan firmalar ( msi, asus ve inno3d ) gibi , içerisinde ki soğutucuyu üreten firma bunlar daha önemli etken. Kısa süre kullanıp satılacaksa ekran kartı en yüksek olan olsun geri kalan parçaları uygun seç o halde bol bol fps alırsınız.

Konuyla ilgili son yorumum umarım açıklayıcı olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…