60.000 TL'ye sistem toplama önerisi

Bütçe
60 bin lira

sussyyoru

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben aşağıdakı PC'yi toplamayı düşünüyorum da ek olarak sistem hakkında öneriniz var mıdır acaba bütçem 60k yaklaşık kasayı ve soğutucuyu tam kararlaştırmadım öneriniz varsa beklerim.

Ekran kartı RTX 4060 Ti.
İşlemci Intel 14600k i5.
Anakart ASUS Prime H610M.
RAM XPG Lancer Blade 16 GB (2 tane mi alsam kararsızım)
SSD Samsung 990 EVO Plus 1 TB.
Monitör ASUS 280 Hz monitör.

Yani bilgisayarı sadece oyun için kullanırım herhalde ve oyunlarda güzel grafiklerle fazla FPS almak isterim iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben aşağıdakı PC'yi toplamayı düşünüyorum da ek olarak sistem hakkında öneriniz var mıdır acaba bütçem 60k yaklaşık kasayı ve soğutucuyu tam kararlaştırmadım öneriniz varsa beklerim.

Ekran kartı RTX 4060 Ti.
İşlemci Intel 14600k i5.
Anakart ASUS Prime H610M.
RAM XPG Lancer Blade 16 GB (2 tane mi alsam kararsızım)
SSD Samsung 990 EVO Plus 1 TB.
Monitör ASUS 280 Hz monitör.

Yani bilgisayarı sadece oyun için kullanırım herhalde ve oyunlarda güzel grafiklerle fazla FPS almak isterim iyi günler.

Hocam açıkçası bu fiyattan çok ucuza 5060 Ti sistemler var hatta 9070XT ve 5070'ler de var tabii daha iyi anlayan arkadaşlar vardır yardımcı olurlar ama incelemenizi tavsiye ederim dediğiniz parçalar o kadar pahalı değil paranıza yazık etmeyin.

Hocam açıkçası bu fiyattan çok ucuza 5060 Ti sistemler var hatta 9070XT ve 5070'ler de var tabii daha iyi anlayan arkadaşlar vardır yardımcı olurlar ama incelemenizi tavsiye ederim dediğiniz parçalar o kadar pahalı değil paranıza yazık etmeyin.
aslında bende 5000 serili bir bilgisayar toplamayı düşünüyordum ama internette 5000 serisinin sıkıntılı olduğunu görünce arkadaşlar önerdi felan kararsızım biraz

yardımcı olabilecek kişileri nereden bulabılırım peki?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı