60.000 TL'ye Tebilon Unlost X kasası alınır mı?

Magnetic

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Frisby ve Rampage ikisi bir kasanın içinde koşarak kaçmanız gerekirken üstüne 60000TL veriyorsunuz.

Frisby'nin her ürünü kalitesiz. Muhtemelen bu marka olduğu için fiyatı düşük tutulmuş da 60 bin TL de az para değil. Farklı sistemlere bakmanızı tavsiye ederim. Aklınızda başka hangi sistem var?

@tahatrkk arkadaşımızın önerdiği PC F/P açısından çok güzel ama 5070 kullandığım için biliyorum bu ekran kartını besliyecek çok çekirdekli bir işlemci lazım ben 5070+ i5 14600K kullanıyorum AMD de 7700X denk.
Açıkçası AMD alınacaksa X3D dışında asla alınmamalı.

Frisby'nin her ürünü kalitesiz. Muhtemelen bu marka olduğu için fiyatı düşük tutulmuş da 60 bin TL de az para değil. Farklı sistemlere bakmanızı tavsiye ederim. Aklınızda başka hangi sistem var?

Aklımda başka bir sistem yok ne yazık ki bu sistemi seçmemin ana sebebi 8 GB olmayan bir 5070 Ti ve Hepsiburada'da peşin fiyatına 6 taksit olmasıydı. Taksit seçeneği olan bir kasa yakalaybilirsem onu almak istiyorum.

Frisby ve Rampage ikisi bir kasanın içinde koşarak kaçmanız gerekirken üstüne 60000TL veriyorsunuz.
peki siz ne önerirsiniz bu fiyata

Soğutucu, PSU, kasa dandik.

bu sistem nasıl peki hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…