60.000 TL'ye toplanan R5 7500F - RTX 5070 sistem nasıl?

Faruk77

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben uzun zamandır bilgisayar almayı planlıyorum, şimdi almaya karar verdim fakat zam geldi ve maalesef zam sonrasına denk gelmesi kötü oldu. Sizce şimdi atacağım sistem alınır mı? Ne düşünüyorsunuz? İleride işlemciyi Ryzen 7 7800x3D yapmayı düşünüyorum ve RAM 1x16 GB tek modül farkındayım (Crucial markası nasıldır sizce) onu da 2X yapacağım bir süre sonra 1080p 240Hz monitörde oynamayı düşünüyorum ne düşünüyorsunuz?😀

TKT.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Sonrasına denk gelmesi kötü oldu. Sizce şimdi atacağım sistem alınır mı? Ne düşünüyorsunuz? İleride işlemciyi Ryzen 7 7800x3D yapmayı düşünüyorum ve RAM 1x16 GB tek modül farkındayım (Crucial markası nasıldır sizce) onu da 2X yapacağım bir süre sonra 1080p 240Hz.

Dostum bende yeni PC alacağım ama 5070'li sistemler çok zamlandı bu fiyata ben olsam RX 9070 XT içeren bir sistem alırdım. Hem daha iyi performans alırsın. RAM'i de değiştirmeni öneririm gecikme değeri CL48 seninkinin bence fazla CL30 olsa bilemedin CL36 olsa daha iyi olur.

Dostum bende yeni PC alacağım ama 5070'li sistemler çok zamlandı bu fiyata ben olsam RX 9070 XT içeren bir sistem alırdım. Hem daha iyi performans alırsın. RAM'i de değiştirmeni öneririm gecikme değeri CL48 seninkinin bence fazla CL30 olsa bilemedin CL36 olsa daha iyi olur.

Ya AMD almak istemiyorum ekran kartı olarak onun haricinde sıkıntı yok RAM'i CL30 olarak güncellerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı