Selam. Yazılım ve oyun için bir laptop önerir misiniz işlemci en az i7 ve RTX 4070 serisinde olsa benim için daha iyi olur. Daha önce Acer Predator Helios Neo 16 inceledim fakat sorduğum çoğu kişi Acer iyi değil dedi. Monster sorduğumda bazıları iyi güzel dedi bazıları ise çok ısınıyor ve fan sesi çok yüksek dedi. Benim işimi görebilecek bir laptop önerir misiniz oyun için GTA 5, Valorant gibi oyunlar oynayacağım büyük ihtimalle.
Selam. Yazılım ve oyun için bir laptop önerir misiniz işlemci en az i7 ve RTX 4070 serisinde olsa benim için daha iyi olur. Daha önce Acer Predator Helios Neo 16 inceledim fakat sorduğum çoğu kişi Acer iyi değil dedi. Monster sorduğumda bazıları iyi güzel dedi bazıları ise çok ısınıyor ve fan sesi çok yüksek dedi. Benim işimi görebilecek bir laptop önerir misiniz oyun için GTA 5, Valorant gibi oyunlar oynayacağım büyük ihtimalle.
Acer Predator Helios NH.QLVEY.001 i9-13900HX 32 GB 1 TB SSD RTX4070 16" Free Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
Acer Predator Helios NH.QLVEY.001 i9-13900HX 32 GB 1 TB SSD RTX4070 16www.n11.com
Ettim ama bu fiyata en iyisi bu.Acer Predator Helios Neo 16'ya baktığımı söylemiştim fark etmediniz sanırım.
Acer Predator Helios Neo 16'ya baktığımı söylemiştim fark etmediniz sanırım.
Acer Predator iyi hocam sallamış onu diyen kişiler alabilirsin.
Peki Monster alırsam ve bakımlarını düzenli yaparsam beni 4-5 yıl idare edebilir mi sizce?
Lenovo'yu inceledim biraz. Msi vector 4080 hiç kullandınız mı? Kullandıysanız bahseder misiniz4080 Vector bütçe çıkmazsa alabileceğiniz en kaliteli ürün.
Kendi aorus aero deneyimim ve ürünün tüm inceleme fikirler.
Bir göz atmakta fayda var. Servis desteği hakkında en ufak bilgim yok.
Lenovo ThinkBook 16P G4 IRH 21J8003CTR i9-13900H 32 GB 1 TB SSD RTX4060 16" Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo ThinkBook 16P G4 IRH 21J8003CTR i9-13900H 32 GB 1 TB SSD RTX4060 16" Notebook fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo ThinkBook 16P G4 IRH 21J8003CTR i9-13900H 32 GB 1 TB SSD RTX4060 16" Notebook özelliklerini incele, 64.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Oyun için en iyi tercih değil buna rağmen çok performanslı üst seviye kaliteli ürün. Ürün kaliteli ve sağlam. Soğutma ve kasa kısmı Legion Pro - Slim sayılır. Ekstrem oyun bile oynatır. Çok fazla oyun ön planda değilse inanılmaz bir ürün. Sadece Rus inceleme hariç oyun sıcaklığı metal kasa ve Slim olduğu halde çok iyi. Göz atarsanız Aorus'ya da Lenovo size en iyi tercih olur. Aorus çok daha serin çalışır daha iyi ekran kartı. Legion iyi kalite ve fantastik panel.