60.000TL işlemci hariç sistem toplamak

sharmüridi

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Elimde 7800x3d işlemci hazır. Kalan donanımlar için toplam bütçem 60 bin lira. Hatta zorlayıp monitör de dahil olsa çok iyi olur.

Rekabetçi fps oyunlar oynamıyorum. 2k çözünürlük yeterli.

Anakart kaliteli olsun istiyorum, kasa çok büyük olmamalı ve hava soğutmayı tercih ederim.

Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar,

Elimde 7800x3d işlemci hazır. Kalan donanımlar için toplam bütçem 60 bin lira. Hatta zorlayıp monitör de dahil olsa çok iyi olur.

Rekabetçi fps oyunlar oynamıyorum. 2k çözünürlük yeterli.

Anakart kaliteli olsun istiyorum, kasa çok büyük olmamalı ve hava soğutmayı tercih ederim.

Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
5000 serisini beklersen iyi olur bence. 5070 veya 5070ti gibi. 5080 bile olabilir hatta.

Elimde nakit param hazır 5000 serisini beklemekle değer kaybetmez mi? Ayrıca beklesem bile en fazla 5060 veya erken çıkarsa 5060t Ti tercih edebilirim. 60 binin üstüne 1 lira bile ekleyemem.

5000 serisini beklersen iyi olur bence. 5070 veya 5070 Ti gibi. 5080 bile olabilir hatta.

5000 serisinin fiyatlandırmasını hiç bilmiyorum ama neredeyse bütçenin büyük kısmını harcamak gerekmez mi?

Elimde nakit param hazır 5000 serisini beklemekle değer kaybetmez mi? Ayrıca beklesem bile en fazla 5060 veya erken çıkarsa 5060t Ti tercih edebilirim. 60 binin üstüne 1 lira bile ekleyemem.

5060/ti bunlar en son çıkacaklar. Belki 2025'in sonunda.

Dediğim gibi bütçeme bütün donanımları hatta belki monitörü de dahil etmek istiyorum. 4k düşünmüyorum. Çok fazla performans beklentim de yok. Stoklar bitmeseydi 7800 xt veya 7900 gre alabilirdim ama bulamıyorum. O yüzden 4070S veya 4060ti 16gb düşünebilirim.

Daha önce hiç masaüstü bilgisayarım olmadı yardımcı olursanız sevinirim.

Ekran karti olarak,

Nvdia/Monitor icin bütçe ayirirsak;

AMD/Monitor icin bütçe ayirirsak;

Nvdia/Monitor icin bütçe ayirmazsak;

AMD/Monitor icin bütçe ayirmazsak;

Monitor;

Hocam ayrica hazir sistem satin alinip, gelen islemciyi satip, yerine sizinkini takma fikride geldi aklima ama hiç adamakıllı sistem yok. Parcalar duzgun olsun derken her turlu butceyi asiyor.

Bu arada 4 ekran kartida kasaya sigiyor haberiniz olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı