60.000TL sistem önerisi

Bütçe
60000

ekremabi333

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba hocalarim 50 bin TL'ye uygun oyun icin PC onerileri kasayla birlikte beklerim. Simdiden teşekkürler. Ayrica benim dusundugum.
Intel Core i5-14600KF
MSI Ventus GeForce rtx™ 2060.

Olarak dusundun sizin fikirleriniz nelerdir? Ayrica ek olarak 10k daha odeme imkanim var. Yani Total olarak 65 k gecmese onerileriniz sevinirim. Daha cok hikaye oyunlari tarz oynayacağım.

Merhaba hocalarim 50 bin TL'ye uygun oyun icin PC onerileri kasayla birlikte beklerim. Simdiden teşekkürler. Ayrica benim dusundugum.
Intel Core i5-14600KF

Olarak dusundun sizin fikirleriniz nelerdir? Ayrica ek olarak 10k daha odeme imkanim var. Yani Total olarak 65 k gecmese onerileriniz sevinirim. Daha cok hikaye oyunlari tarz oynayacağım.
RTX 2060? Hocam neden gidipte 2060 seçtiniz?

MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA monitör istiyorsanız birde.

Intel Core i5-14600KF

Bu bütçeye neden 2060?

O bütçeye 2060 almak gibi bir hata yapmayın.

Bu şekilde özelleştirip bunu alın.
1732916771846.png

Monitör.

Eki Görüntüle 2363212

Monitör.
Hocam gerçekten piyasaya bakmamışım. Attığım pahalıymış.

Intel Core i5-14600KF

Hocam, değerli hocalarımın dediği gibi o bütçede rtx 2060 olmaz. Hazır sistemleri de ben çok sevmiyorum açıkçası. Uygun oluyorlar ama mutlaka bi parçaları çok düşük kalıyor her zaman toplamaktan yanayım.

Hocam, değerli hocalarımın dediği gibi o bütçede RTX 2060 olmaz. Hazır sistemleri de ben çok sevmiyorum açıkçası. Uygun oluyorlar ama mutlaka bir parçaları çok düşük kalıyor her zaman toplamaktan yanayım.

Hazır sistemlerde özelleştirmeler ile kötü olan veya daha iyisini alabileceğimiz şeyleri seçebiliyoruz, değiştirebiliyoruz.

Hocam, değerli hocalarımın dediği gibi o bütçede rtx 2060 olmaz. Hazır sistemleri de ben çok sevmiyorum açıkçası. Uygun oluyorlar ama mutlaka bi parçaları çok düşük kalıyor her zaman toplamaktan yanayım.
65K Bütçeye şöyle bir şey toplanabilir. (63k tutuyor.)

Ekran kartı:

İşlemci:

Ram:

Anakart:

SSD:

Sıvı Soğutma:

PSU:

Kasa:

Eki Görüntüle 2363212

Monitör.
Hocam site ismi nedir

Hocam site ismi nedir?

GameGaraj. Sistemin linkini de attım zaten.

65K Bütçeye şöyle bir şey toplanabilir. (63K tutuyor.)

Ekran kartı:

İşlemci:

RAM:

Anakart:

SSD:

Sıvı Soğutma:

PSU:

Kasa:

Kötü toplamışsınız aynı fiyata hatta daha ucuza 4070 Ti Super sistem alınıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı