Arkadaşlar selam. Konu başlığında ki gibi bu bütçede olabildiğince güncel parçalardan oluşan bir PC almak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
İyi sosyaller.
Hocam ekran kartının Nvidia olması tercihimdir kusura bakmayın eklemeyi unutmuşum![]()
AMD Ryzen 7 7700 Sekiz Çekirdek 3.8 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 7 7700 Sekiz Çekirdek 3.8 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 7700 Sekiz Çekirdek 3.8 GHz İşlemci özelliklerini incele, 8.749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.399,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Toplamda 62.700TL. Bütçen çıkmazsa SSD'yi 500GB seç ileride 2. bir SSD alabilirsin.![]()
Thermalright Assassin X 120 Refined SE Soğutucu
Premium THERMALRIGHT TF-4 termal macun, kutudan çıktığı andaki en iyi performans için CPU soğutucuya dahildir.www.gaming.gen.tr
Hocam ekran kartının Nvidia olması tercihimdir kusura bakmayın eklemeyi unutmuşum
hocam böyle birşey buldum bunun hakkında fikrini alabilirmiyim ? bu şekilde 58bin oluyor
9070xt'nin muadili 5070Ti. Nvidia istiyorsanız 5070'e düşersiniz.Hocam ekran kartının Nvidia olması tercihimdir kusura bakmayın eklemeyi unutmuşum
Kötü hocam.hocam böyle birşey buldum bunun hakkında fikrini alabilirmiyim ? bu şekilde 58bin oluyor
tamamdır hocam biraz daha bekleyeceğim belki başka seçeneklerde gelir teşekkür ederim9070xt'nin muadili 5070Ti. Nvidia istiyorsanız 5070'e düşersiniz.
Kötü hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.