60.000TL sistem önerisi

Bütçe
60K

isayoiii

Yoctopat
Merhaba. CS2, Minecraft, GTA 5 ve FC 25 gibi oyunları oynuyorum. Ayrıca Adobe Premiere Pro ve Photoshop uygulamalarını da kullanacağım, ancak bu programları genellikle haftada bir video düzenlemek için kullanacağım.
Bilgisayarı ağırlıklı olarak oyun için kullanacağım ve sadece kasanın beyaz olmasını istiyorum (parcalarin beyaz olmasına çok da gerek yok ama olursa güzel olur). Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
İyi akşamlar dilerim.

@efebatiin hocam bu konularda bilgilisiniz sanırım yardimci olursanız sevinirim.

Son düzenleme:

Hocam teşekkür ederim bütçeyi 63-65'e filan oynatsam bir fark olur mu daha iyi bir şey yapabilir miyiz peki.

Hocam teşekkür ederim bütçeyi 63-65'e filan oynatsam bir fark olur mu daha iyi bir şey yapabilir miyiz peki.

Düşük bileşenlerle 5070 Ti'lı bir sistem çıkar. Eğer 9070XT üzerinden devam edeceksek işlemciyi 7800x3D yapabiliriz (hikayeli oyun oynayacaksan şart değil) soğutucuyu 360mm güzel bir soğutucu ile değişebiliriz ve anakartı Colorful'un B650M Plus anakartı ile değiştirebiliriz.

Düşük bileşenlerle 5070 Ti'lı bir sistem çıkar. Eğer 9070XT üzerinden devam edeceksek işlemciyi 7800x3D yapabiliriz (hikayeli oyun oynayacaksan şart değil) soğutucuyu 360mm güzel bir soğutucu ile değişebiliriz ve anakartı Colorful'un B650M Plus anakartı ile değiştirebiliriz.

Hocam CS2 filan oynuyorum çoğunlukla sistemler hakkında çok bilgim yok siz daha iyi bilirsiniz 63-65'e cikarabilirim bir de PowerColor markası güvenilir mi?

Hocam CS2 filan oynuyorum çoğunlukla sistemler hakkında çok bilgim yok siz daha iyi bilirsiniz 63-65'e cikarabilirim bir de PowerColor markası güvenilir mi?

Power color güvenilir hocam. Eğer CS2 oynayacaksan işlemciyi 7800x3D yapabilirsin sıvı soğutucular hakkında çok bir bilgim olmadığından önerebileceğim bir soğutucu yok fakat 360mm bir sıvı soğutucu alabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı