60.000TL sistem toplama tavsiyesi

Bütçe
60.000₺
Bu yüzden 32 diyoruz stok fanla idare eder bir süre çözünürlük arttıkça ram kullanımı da artıyor o yüzden minimum 32 lazım günümüze.

DDR5 6000MHz diye 16 GB olduğu gerçeğini değiştiriyor mu?
Soğutucu taksa daha ucuza gelir.
EE benim taktığımda 6000 mhz 32GB 7600'ü stokla idare eder bir süre.

Ben 1080P'de Spotify + Discord ve oyun açsam 16 GB'nin dibini sıyırıyor RAM kullanımı. 2K ve 4K kullanımda daha çok RAM kullanır.

Eki Görüntüle 2346022Sadece Google açık?

Belirli bir süre yeter. Ben Discord + Spotify + oyun açtığım zaman 10-11 tarafında geziyor. DDR 4 ve 2666 MHz RAM'lar. Artı olarak AMD bir işlemciye 48 CL RAM koyarken çekinmediniz mi hiç? 7600'ü stok nasıl soğutacak onu da anlat bakalım.

Kısıyor RAM kullanımını çünkü kenadar az varsa ona göre kullanımı kısar 8 GB RAM'i olan adamında 5-6 GB RAM kullanır boştayken bu sistemin daha fazla RAM istediği gerçeğini değiştirmez. 32 olduğunda Windows hızlanacak mı evet oyuna giriş arayüzü alt tap gibi şeyler hızlanacak mı evet. Çok fazla RAM isteyen uygulamalarda dropları engelleyecek mi evet. 2666 MHz RAM'in var üst düzey PC nedir rüyanda görmekten başka bir şey yaptığın yok 16 yeter tatavası yapıyorsun sal bir Allah aşkına ya akşam akşam.

Hocam arkadaş ileride 16 daha takar demiş, şimdi 32 GB alsın diye ona yazdım.
Soğutucuyu şu an almayıp ileride alırsa daha iyi olur.

2666 MHz olan sistem 2. sistemim kardeşim ana sistemim de 4070 Super var çok meraklıysan atayım tam halini. Bilmediğin konu hakkında konuşuyorsun. 48 CL RAM olur mu AMD işlemciye diye soruyorum laf yapıyorsun. Bilmediğin konu hakkında konuşmamalısın insanları yanlış yola sürüklüyorsun. RAM artınca ne kadar da şey artıyormuş öyle

38CL olunca dağlar kadar fark olduğunu mu düşünüyorsun?

Dostum MHZ daha önemli CL değerinin performansa abartı farkı yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet. İnceleyebilirsin.

AMD işlemci alırken CL Değeriniz 38'i geçerse gerçekten çok fark eder. Mhz önemli değil mi dedim? CL daha önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…