Herkese merhaba. Hem oyun, hem video, render, photo shop vs. aynı zamanda Ultra ayarlarda oyun oynayabileceğim uzun ömürlü bir PC toplamak istiyorum. Tüm parçaları sepete attım fakat fikir almak daha iyi olur diye düşündüm. Bütçe olarak 60K'yı geçmemesi gerekiyor uzun süre beni yormayacak bir PC arıyorum. PC duayenleri yardımcı olursa sevinirim. Şartlar kesinlikle Intel işlemci, ekran kartı ASUS'ya da MSI olmalı, ayrıca DDR5.
MSI MAG CoreLiquid 360R V2 ARGB SIVI SOĞUTMA'yı ilk baştan almış bulunmaktayım, diğer düşündüğüm parçaları alt kısımda yazıyor olacak.
İşlemci Intel Core i7 13700K.
Anakart MSI Pro Z790-P Wi-Fi SOKET 1700 DDR5 7000MHz(OC) PCI-e Gen5 M.2 USB3.2 DP HDMI 1X2.5G LAN Wi-Fi 6E ATX.
Ya da;
ASUS Prime Z790-P Wi-Fi Intel Z790 LGA1700 7200 DDR5 ATX ANAKART (Prime Z790-P W.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Gainward GeForce RTX 4080 Phoenix 16GB GDDR6X 256 Bit DLSS 3 Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Kingston KC3000 SKC3000S/1024G 1 TB PCIe 4 0 x4 M 2 SSD Yeni nesil M 2 2280 ince tasarımıyla üretilen SSD kart kullanıcılara güçlü ve güvenilir teknoloji sunar Hırslı oyun tutkunlarını zirvede tutacak özellikleri sayesinde üstün performans sağlar Dayanıklı yapısıyla uzun süreli kullanımlara
En ucuz Antec NeoEco NE850 850 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Antec NeoEco NE850 850 W Power Supply özelliklerini incele, 2.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Sanırım yazdıklarımı okumadınız amd değil İntel olmalı ayrıca ekran kartı asus veya msı.
ve hayatımda bir defa duymadığım markaların hiçbir ürününü almayacağım teşekkürler
Sanırım yazdıklarımı okumadınız AMD değil Intel olmalı ayrıca ekran kartı ASUS veya MSI.
Ve hayatımda bir defa duymadığım markaların hiçbir ürününü almayacağım teşekkürler.
En ucuz Intel i9-13900KF Yirmi Dört Çekirdek 3.0 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i9-13900KF Yirmi Dört Çekirdek 3.0 GHz İşlemci özelliklerini incele, 18.014,70 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSDMasaüstü ve Laptop PC’ler için Yüksek Performanslı Veri Saklama Birimi Kingston KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD en yeni Gen 4x4 NVMe denetleyici ve 3D TLC NAND'ı kullanarak yepyeni bir performans seviyesi sunar. 3D görüntü oluşturma (rendering) ve 4K+ içerik...