60.000TL'ye monitör dahil hazır sistem önerisi

Noxaly

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar 60000-65000TL'ye sistem bakıyorum. Monitör dahil olacak şekilde önerileriniz var mı? Çift monitör tercihimdir 2. monitör 75Hz olsa da olur boyutları yakın olursa daha hoş olur.

Sistemin hakkı 2 k olduğu için ana monitörü 2K 170 Hz olarak seçtim. Yanına bir de Phantom Spirit soğutucu alırsın stok fanla soğuyacak bir işlemci değil.

Ram'i 32 yapın bu seviyede bir sistem için. 50 bine çıkan sistemlerde siteler artık 32 rami standart haline getirmeli. 16 şuan yeterli ama DDR5'e geçtikten sonra 32 düşünülmeli.

Sistemi buna zorlayın.

Yaptığım özelleştirmeler ile alın RAM mutlaka değişmeli.

Monitör olarak bu AOC 23.8" Q24G2A/BK 165Hz 1ms HDMI DP AdaptiveSync QHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA iyidir fakat MSI G274QPX 27" 1 ms WQHD G-Sync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe buna zorlarsanız iyi olur.

İlk önce üslupunu düzelt. Sözünü ettiğin parçalar ile toplanan hazır sistemlerin fiyatı şu an iyi değil zaten sende 51k yazmışsın, kazık.

Arkadaşlar 60000-65000TL'ye sistem bakıyorum. Monitör dahil olacak şekilde önerileriniz var mı? Çift monitör tercihimdir 2. monitör 75Hz olsa da olur boyutları yakın olursa daha hoş olur.
Attığım şekilde özelleştir.

Monitör olarak da bunu al.

Soğutucu olarak da bunu al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…